GOSSIP

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μίλησε για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και… τον Πανιώνιο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μίλησε για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και… τον Πανιώνιο
Glomex

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο πιο συμπαθής σεφ – κριτής του Masterchef, άνοιξε τα χαρτιά του σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ καθώς μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου αλλά και για την αγάπη του για τον Πανιώνιο και το ποδόσφαιρο.

Στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση, φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο αγαπημένος κριτής του Masterchef για πρώτη φορά αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές για τη ζωή του, αναφέρθηκε στη σχέση του ενώ στην εκπομπή μίλησε και η ίδια η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν οι δυο τους, λέγοντας ότι η πρώτη επαφή έγινε μέσα από το Instagram σε μια μάλλον… βαρετή συζήτηση.

Στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τέθηκε κι ένα μεγάλο δίλημμα. Ρωτήθηκε αν είχε να διαλέξει ανάμεσα σε μια θεατρική πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου κι έναν κρίσιμο αγώνα του Πανιωνίου, τι θα επέλεγε. Όπως είπε, θα πήγαινε στην πρεμιέρα αλλά με.. ακουστικό στο αυτί για να ακούει την εξέλιξη του αγώνα. Άλλωστε, ο γνωστός σεφ είναι «γέννημα θρέμμα» της Νέας Σμύρνης και έχει μεγάλη αγάπη στους «κυανέρυθρους».

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε κι άλλες άγνωστες πτυχές για τη ζωή και την οικογένειά του, όπως την αγάπη για το τραγούδι που «κληρονόμησε» από τη μητέρα του, η οποία όπως ανέφερε τραγουδούσε πάρα πολύ ωραία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι στο σπίτι του δεν μαγειρεύει, αφού προτιμά το junk food.

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε κι ένας ακόμα σεφ – κριτής του Masterchef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς που είναι πολύ καλός φίλος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μίλησε για τη σχέση τους και έδωσε απαντήσεις σε φημολογίες των τελευταίων ημερών εξηγώντας πως «Είναι πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει», ωστόσο αποθέωσε τις μαγειρικές και οργανωτικές ικανότητες του φίλου του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 19χρονης στα Πατήσια - Την κρατούσαν όμηρο σε σπίτι για τρεις ημέρες