GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου: Τι γίνεται με την κόντρα τους; Δόθηκε η πρώτη απάντηση!

Ιωάννα Μαλέσκου
Όσα είπε η γνωστή παρουσιάτρια, για τη συνάδελφό της.
Glomex

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το μέλλον της εκπομπής «Love it» στον ΣΚΑΪ αλλά και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κατερίνα Καινούργιου.

Σε βραδινή έξοδο η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε… αντιμέτωπη με τις κάμερες και δέχθηκε «βροχή» από ερωτήσεις. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», του Open, έπαιξε ένα απόσπασμα από όσα είπε η παρουσιάστρια του «Love it» και το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στα λεγόμενά της για την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής της, λέγοντας πως δεν ευσταθεί η πληροφορία για χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές από την πλευρά του ΣΚΑΪ και τονίζοντας πως η ίδια και οι νέοι συνεργάτες της έχουν βρει τα πατήματά τους.

Αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε «Δεν υπάρχει κανένας λόγος, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση. Ειλικρινά, όταν το ακούω εκεί στενοχωριέμαι. Προφανώς όταν κρίνω ότι πρέπει να τοποθετηθώ για κάτι και να λήξει, το κάνω. Κι όταν κάτι λήγει, παύει να υπάρχει λόγος να συζητάμε για αυτό».

Αναμένεται, με ενδιαφέρον, πλέον η πιθανή τοποθέτηση - απάντηση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, το πρωί της Δευτέρας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ - Τι αλλάζει από αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια