GOSSIP

Χρήστος Λούλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν γράφεται στο ΣΕΗ

Χρήστος Λούλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν γράφεται στο ΣΕΗ
«Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας»

Χρήστος Λούλης: «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το σποτ Μένουμε σπίτι, αλλά και τον λόγο που δεν είναι γραμμένος στο ΣΕΗ.

«Θα ανεβάζαμε την παράσταση "Ο θείος Βάνιας", αλλά λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τελικά δεν θα ανέβει. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα, ωστόσο εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης και πρόσθεσε για την εποχή έπαρσης που πέρασε: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Όσον αφορά την κριτική που έχει δεχθεί αλλά και το ΣΕΗ, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του Μένουμε Σπίτι, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε.

Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Για τη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Έκανα βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».

Ακόμη, ο Χρήστος Λούλης μίλησε και για τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο - Σήμερα οι ανακοινώσεις για την Αττική

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ανάλυση DNA στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα - Βρέθηκε γενετικό υλικό άντρα

Εξαρθρώθηκε συμμορία απατεώνων που υποδυόταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ