GOSSIP

«Ο Michael Jackson με πλήρωσε 590.000 ευρώ για το σπέρμα μου»

«Ο Michael Jackson με πλήρωσε 590.000 ευρώ για το σπέρμα μου»

Δικαστικό αγώνα για να αποδείξει ότι ο Blanket, το τρίτο παιδί του Michael Jackson είναι γιος του ξεκινά ένας πρώην σωματοφύλακας του βασιλιά της ποπ.

Ο σωματοφύλακας και καθηγητής πολεμικών τεχνών, Matt Fiddes υποστηρίζει ότι ο Michael Jackson του προσέφερε 590.000 ευρώ για το σπέρμα του, λέγοντας ότι θα ήθελε ένα «αθλητικό παιδί». Ο Fiddes υποστηρίζει ότι δεν πήρε τα χρήματα και γεννήθηκε ο Blanket ένα χρόνο μετά.

Προαναγγέλλοντας ότι θα ξεκινήσει δικαστικό αγώνα, ο πρώην σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι το μόνο που θέλει είναι να περνά περισσότερο χρόνο με το παιδί, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να αλλάξει ότι ο Michael είναι πατέρας των παιδιών. «Θέλω όμως να τα βλέπω περισσότερο. Να είμαι μέρος της ζωής τους. Μου λείπουν», δηλώνει.

Επίσης, ο Fiddes φέρεται ότι προειδοποίησε τη μητέρα του τραγουδιστή, που έχει την κηδεμονία των παιδιών σύμφωνα με τη διαθήκη του, ότι θα ζητήσει τεστ DNA για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Ένα άλλο μυστήριο αφορά τη μητέρα του μικρού, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για μια νοσοκόμα από το Μεξικό, η οποία δέχθηκε να κυοφορήσει το παιδί, έναντι αδράς αμοιβής.

mj_swm