ΚΟΣΜΟΣ

Η μητέρα του Γουίλ Σμιθ τον δικαιολογεί για το χαστούκι - Τι είπε για τη συμπεριφορά του στα Όσκαρ

O Γουίλ Σμιθ με τη μητέρα του
O Γουίλ Σμιθ με τη μητέρα του

Η 85χρονη μητέρα του Γουίλ Σμιθ, Κάρολαιν έσπασε τη σιωπή της για το σκηνικό με πρωταγωνιστή το γιό της που αμαύρωσε τα φετινά Όσκαρ

Η Κάρολαιν Σμιθ παρακολουθούσε τα Όσκαρ από το σπίτι της οικογένειας στη Φιλαδέλφεια μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας που είχαν φορέσει τα καλά τους για την περίσταση. Είπε ότι συγκλονίστηκε οταν είδε το γιο της να χαστουκίζει τον κωμικό Κρις Ροκ καθώς ήταν μία κίνηση εντελώς «έξω απο το χαρακτήρα» του.

Η Κάρολαιν η οποία είναι πολύ δεμένη με τον γιο της, είπε ότι ήταν «η πρώτη φορά που τον είδα να ξεφεύγει. Πρώτη φορά στη ζωή του». Πρόσθεσε μάλιστα ότι μίλησε μαζί του χθες (28/3) και τον προέτρεψε να ξεκουραστεί και να πάει διακοπές.

Ο 53χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, την Ακαδημία και όλους τους εμπλεκόμενους για τη συγκλονιστική συμπεριφορά του. Ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ όταν ο κωμικός έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ και την αλωπεκία της.

«Αγαπάει τους ανθρώπους»

Η Κάρολαιν Σμιθ, 85 ετών, ζει ακόμα στη Φιλαδέλφεια, όπου μεγάλωσε ο γιος της. Ο πατέρας του Γουίλαρντ, ήταν βίαιος και υπέφερε απο αλκοολισμό. Χώρισαν το 2000 και εκείνος έφυγε απο τη ζωή το 2016. «Αγαπάει τους ανθρώπους», είπε τη Δευτέρα στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό, Action News. «Είναι η πρώτη φορά που τον είδα να ξεφεύγει. Πρώτη φορά στη ζωή του. Δεν τον έχω δει ποτέ να το κάνει αυτό».

«Είμαι περήφανη που είναι αυτός που είναι», είπε, προσθέτοντας ότι ήλπιζε απεγνωσμένα ο γιος της να κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού. Του έδωσαν το αγαλματίδιο λίγο μετά την εισβολή του στη σκηνή για να χαστουκίσει τον Ροκ- πράξη για την οποία ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα.

«Ξέρω πώς δουλεύει, πόσο σκληρά δουλεύει», είπε. «Και ποτέ δεν κάνει μισό βήμα. Περίμενα και περίμενα και περίμενα. Όταν άκουσα το όνομα, είπα απλώς Ναι!». Και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι έπρεπε να του είχε δοθεί ένα (Όσκαρ) για όλες (τις ταινίες του).

Η μικρότερη αδερφή του Γουίλ Σμιθ, Έλεν Σμιθ, 50, που ήταν με τη μητέρα τους, την αδερφή τους Παμ και άλλους φίλους και συγγενείς στο σπίτι της οικογένειας, δήλωσε επίσης σίγουρη ότι ο Γουίλ Σμιθ θα βγει αλώβητος απο την όλη ιστορία. «Είχα συζητήσεις μαζί του και μου ράγισε την καρδιά όταν άκουσα τα πράγματα που έλεγε ότι έπρεπε να περάσει για να φτάσει εκεί που είναι», είπε.

Τα προβλήματα με το νόμο

Ο Σμιθ είχε στο παρελθόν προβλήματα με το νόμο. Το 1989, ο ηθοποιός και ράπερ πέρασε μια νύχτα στη φυλακή για τη συμμετοχή του σε ένα περιστατικό που, σύμφωνα με την αστυνομία της Φιλαδέλφειας, παραλίγο να αφήσει τυφλό τον παραγωγό δίσκων του, William Hendricks. Μέρες αφότου κέρδισε ένα βραβείο Grammy, κατηγορήθηκε για επίθεση, απερίσκεπτο κίνδυνο και εγκληματική συνωμοσία. Οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν.

Ο Σμιθ είναι πολύ κοντά στη μητέρα του, δημοσιεύοντας συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram. Τον Ιανουάριο, μοιράστηκε ένα βίντεο όπου χορεύουν, γράφοντας στη λεζάντα: «85 Σήμερα! Καλή μέρα, μαμά-μαμά. Ας χορεύουμε μέχρι τα 100».

Στη γιορτή της Μητέρας πέρυσι, έγραψε: «Happy Mommy's Day, μαμά! Και Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου. «Α... και μαμά, λυπάμαι για εκείνη την εποχή που ήμουν τελειόφοιτος στο λύκειο και με έπιασες στην κουζίνα με την κοπέλα μου. «Αλλά, πραγματικά θα έπρεπε να κοιμάσαι».

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Γιατί ο Γουίλ Σμιθ προετοίμαζε το χαστούκι εδώ και 6 χρόνια - Τι ακολούθησε