GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς απάντησε στη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς απάντησε στη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σχέση της με την Κατερίνα Κανούργιου

Οι δύο παρουσιάστριες παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) και παραχώρησαν δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκαν ευδιάθετες, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» να αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά μαζί της, ενώ απάντησε και για μια πιθανή συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το πρωί της Τρίτης (21/6), τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα προβλήθηκαν στο «Happy Day» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη κόντρα με την ξανθιά παρουσιάστρια.

«Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα φτάσει, με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε από κοινού δηλώσεις. Της απάντησα πως εννοείται και μάλιστα φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο που έλεγε ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;» είπε χαρακτηριστικά.