GOSSIP

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια στη Μύκονο

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια στη Μύκονο
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ
ap / Brent N. Clarke

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με την οικογένειά του στη Μύκονο για τα 80α γενέθλιά του

Την Μύκονο επέλεξε για να γιορτάσει με την οικογένειά του τα 80α γενέθλια το ιδρυτικό μέλος των Beatles Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να ξεκλέψει μερικές στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων πριν από την εμφάνιση του στη σκηνή του ιστορικού φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο φωτογραφικός φακός της Dailymail τον εντόπισε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ μαζί με την σύζυγό του Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του Στέλλα, και Μαίρη, και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, τη θάλασσα και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Το θρυλικό «σκαθάρι» ντυμένος απλά με ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, φαινόταν χαλαρός καθώς άνοιγε τα δώρα από την οικογένειά του για τα γενέθλιά του.

Πλήθος διασημοτήτων του ευχήθηκαν για τα 80α γενέθλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ο αγαπημένος των Beatles Ρίνγκο Σταρ και η Γιόκο Όνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ γεννήθηκε στο Λίβερπουλ το 1942. Σε ηλικία 14 ετών έχασε την μητέρα του. Θεωρείται ότι είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε μεμονωμένη συναυλία.

Το 1997 έλαβε τον τίτλο του Sir από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ το 2012 έλαβε από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολλάντ το τίτλο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής.