Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό (pics)

Newsbomb

Instagram: themisadamantidis

Το ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο – Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη, για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Μετά την καταγγελία κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, με τον τραγουδιστή να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης. Μάλιστα, ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν επέτρεψε να μείνει ελεύθερος ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στα κρατητήρια.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πριν περίπου δύο μήνες για τον έρωτά του με την ξανθιά καλλονή στο «Πρωινό», αναφέροντας μάλιστα πως ποτέ δεν λέει ποτέ στο ενδεχόμενο γάμου.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είχε πει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη παλιότερα ασχολήθηκε με τον χώρο του μόντελινγκ ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται στην τηλεόραση. Το τελευταίο διάστημα η ίδια ανέβαζε φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές στο Μονακό, όμως αυτή τη στιγμή στο προφίλ της στο Instagram, δεν υπάρχουν φωτογραφίες με τον τραγουδιστή.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved