GOSSIP

Νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ: Μυστικά ραντεβού για Τζένιφερ Άνιστον και Τζον Χαμ

Νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ: Μυστικά ραντεβού για Τζένιφερ Άνιστον και Τζον Χαμ
Η Τζένιφερ Άνιστον.
AP / Dan Steinberg

Νέος έρωτας έσκασε σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ - Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζον Χαμ.

Τα «πάνω – κάτω» έχουν έρθει στα χολιγουντιανά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από την ανακοίνωση του νέου συντρόφου της Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Τζον Χαμ και η είδηση ήρθε και έσκασε σαν «βόμβα» στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Ο νέος έρωτας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ φαίνεται ότι «γεννήθηκε» κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «The Morning Show», μιας σειράς υποψήφιας για Emmy στο Apple TV+, στην οποία ο Χαμ εντάχθηκε για τρίτη σεζόν. Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται χρόνια.

Jennifer-Aniston.jpg
Η Τζένιφερ Άνιστον.AP / Alexandre Meneghini

Σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φήμες περί σχέσης των ηθοποιών καθώς καθώς μια πηγή ανέφερε στο Women’s Day ότι «βγαίνουν πολλά ραντεβού, στα κρυφά, το τελευταίο διάστημα».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζον έχει γοητευτεί πλήρως από την Τζένιφερ», πρόσθεσε η πηγή.

Η 53χρονη και ο 51χρονος, φαίνεται πως έχουν αρκετά κοινά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική ζωή καθώς έχουν και οι δύο επιτυχημένες καριέρες, αλλά και μια μακρά λίστα αποτυχημένων σχέσεων.

O Τζον ΧαμAP / Mark Terrill

Η αγαπημένη ηθοποιός που έγινε αρκετά γνωστή για τον ρόλο της ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», είχε ειδύλλια με τους Μπραντ Πιτ, Πολ Ρουντ και Τζάστιν Θερου. Από την άλλη, ο Χαμ έβγαινε με την Άννα Οσεόλα, που ενσάρκωσε τον ρόλο της σύντροφό του και στο «Mad Men».

Σχετικές ειδήσεις