GOSSIP

Η Ραμόνα του Big Brother «καίει καρδιές» και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα (photos)

Η Ραμόνα του Big Brother «καίει καρδιές» και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα (photos)
Instagram: ramona.morosanu.official

Οι «καυτές» φωτογραφίες, οι προτάσεις για ταινίες και τα μελλοντικά της σχέδια

Πριν δύο χρόνια την γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother, με το ανδρικό κοινό να μην κρύβει την αδυναμία του σε αυτή την «καυτή» παρουσία.

Ο λόγος για τη Ραμόνα Μοροσάνου, η οποία και πριν από το ριάλιτι εγκλεισμού, ασχολούταν με τις φωτογραφίσεις, τα τατουάζ και τον τομέα της αισθητικής, όμως η προβολή της στο Big Brother την βοήθησε να κάνει νέες συνεργασίες.

Το προφίλ της καλλονής από τη Ρουμανία στο Instagram, είναι γεμάτο «καυτές» φωτογραφίες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes, όμως εκείνη δεν μένει μόνο στο κομμάτι των φωτογραφίσεων.

Όπως αναφέρει η ίδια στο Newsbomb.gr, έχει επενδύσει ήδη σε κάποιες δουλειές, ενώ σκέφτεται να ανοίξει και το δικό της beauty shop στην Αθήνα όπου και κατοικεί, αλλά και στο Βουκουρέστι.

Μάλιστα, η Ραμόνα δέχτηκε πρόταση για να παίξει σε ταινία που θα προβληθεί στο Netflix, αλλά και να συμμετέχει σε ριάλιτι της Ρουμανίας, το οποίο θα προβληθεί επίσης στη streaming πλατφόρμα. Η Ραμόνα αρνήθηκε αυτές τις προτάσεις, οπότε -δυστυχώς- θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε μέσα από τις σέξι φωτογραφίες της στα social…