GOSSIP

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»
instagram

Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Σαντικάι και τη Λάουρα Νάργες, οι οποίοι υποδέχθηκαν πριν λίγες ημέρες το μωράκι τους. Και το όνομα αυτού... Αλέξανδρος.

Ο Χρήστος Σαντικάι, έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» πέτυχε τον τραγουδιστή και τον ρώτησε για τα συναισθήματά του αλλά και το πως νιώθει.

Την είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του νεογέννητου μωρού και γράφει: «Καλώς ήρθες αντράκο μου… Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ, σε αγαπώ».

Σε νέα ανάρτηση ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ένα Instagram story ανακοίνωσε ότι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους θα είναι «Αλέξανδρος».

«Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα», δήλωσε ο τραγουδιστής στην κάμερα.

Συμπλήρωσε μάλιστα για τη σύντροφό του «Η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του».

«Ρώτησα, δεν παίζει να μείνει έτσι ήσυχος ε; και είπαν όχι!», πρόσθεσε ο ευτυχισμένος πατέρας

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Λάουρα Νάργες - Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάϊ: Το νέο τους σπίτι είναι έτοιμο να υποδεχτεί το μωρό τους

Λάουρα Νάργες: Φτιάχνει πίτσα τα μεσάνυχτα για τον Χρήστο Σαντικάι