GOSSIP

MasterChef: Οι αλλαγές που θα δούμε στο φετινό διαγωνισμό

MasterChef: Οι αλλαγές που θα δούμε στο φετινό διαγωνισμό
Οι κριτές του MasterChef.
instagram / masterchefgr

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για τη σχέση του με τους άλλους δύο κριτές του «MasterChef» αλλά και για τις αλλαγες του διαγωνισμού

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε για τους κριτές του «MasterChef» αλλά και για όσα θα δούμε στον νέο κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην καθημερινότητά του, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, μετά τον ερχομό του γιου του.

«Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο MasterChef που θα έχει γίνει», είπε αρχικά ο σεφ.

«Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», είπε στη συνέχεια ο σεφ.

«Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», πρόσθεσε για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.

Σχετικά με τη νέα του καθημερινότητά μετά τον ερχομό του γιου του, ο Πάνος Ιωαννίδης επισήμανε ότι: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».

Σχετικές ειδήσεις

Masterchef: O νέος κύκλος έρχεται και φέρνει αλλαγές

Η ώρα των τελικών – Πότε τελειώνουν GNTM και J2US

Πάνος Ιωαννίδης: Η αντίδρασή του για το Master Chef και τις οντισιόν