GOSSIP

Αλιμπέρτη: Η αποκάλυψη για την απόφαση να ζήσει στην Αθήνα

Αλιμπέρτη: Η αποκάλυψη για την απόφαση να ζήσει στην Αθήνα

Η Πάρος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη, γι' αυτό και επέλεξε να ζει τα τελευταία χρόνια εκεί, χειμώνα - καλοκαίρι. 

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα άλλαξαν στην ψυχολογία της και η ίδια αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στη ζωή της, επιστρέφοντας στην Αθήνα ώστε να ξεχωειμωνιάσει.

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μαζί με τους δύο γιους της good job nicky και Μιχαήλ Βαρθακούρη, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός εξηγεί γιατί αποφάσισε να εγκατασταθεί για τους χειμερινούς μήνες μαζί με τους γιους της στην πρωτεύουσα και αποκαλύπτει -όπως και οι γιοι της- τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Σοφία, γιατί αυτή η αποχή; Γιατί αποφάσισες το peak της καριέρας σου, να τ’ αφήσεις όλα πίσω και να ζήσεις μόνιμα στην Πάρο; Δραστηριοποιείσαι με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης δημιουργώντας τα δικά σου all day restaurant και καφέ.

Σοφία Αλιμπέρτη: Nα το εξηγήσουμε και αυτό, ότι έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Δεν το έκανα από χόμπι, αλλά για βιοπορισμό. Γιατί πολλοί φαντάζονται και νομίζουν πολλά…

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr