GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: «Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή»

Γιάννης Βαρδής: «Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή»
Ο Γιάννης Βαρδής.
Glomex

Γιάννης Βαρδής: «Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή, ένα έχει δοθεί στον Νίκο Οικονομόπουλο»

Ο Γιάννης Βαρδής, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική του πορεία.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του και κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε σημείωσε: «Καλή ήταν η χρονιά που έφυγε από τη στιγμή που “άνοιξαν” τα πράγματα. Μέσα στο Γενάρη κυκλοφορώ μια διασκευή του τραγουδιού "Μείνε μαζί μου" που είχε κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια η Ειρήνη Μερκούρη».

Σχετικά με τα τραγούδια που αρχικά είχαν δοθεί σε άλλους καλλιτέχνες αποκάλυψε: «Το "Πάρε με" του Κυριακού Παπαδοπούλου είχε πάει αρχικά στον Αντώνη Ρέμο όμως τελικά το κομμάτι κατέληξε σ’ εμένα».

Για την πρώτη του εμφάνιση ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε: «Η πρώτη μου εμφάνιση στη σκηνή δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία. Είχα πολύ άγχος και έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν σοκαρίστηκα».

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι δεν του έβαλαν τρικλοποδιές στα πρώτα του βήματα και ότι υπήρχε προστασία προς το πρόσωπο του, χωρίς να επεμβαίνει ο πατέρας του.

«Μου έχει πει ο πατέρας μου “αυτός ο άνθρωπος σου φέρθηκε καλύτερα και από εμένα”. To είπε για τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Γιώργος Νταλάρας με είχε μαζί στο καμαρίνι του, μου έδινε συμβουλές και μετά με πήρε μαζί του στην Αμερική», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν δίνει τραγούδια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, απάντησε: «Δεν δίνω εύκολα κομμάτια του Αντώνη Βαρδή. Η πόρτα είναι ανοιχτή αλλά πρέπει να με προσεγγίσει ο καλλιτέχνης. Ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή έχει δοθεί στον Νίκο Οικονομόπουλο. Κάποια στιγμή θα βγει είναι θέμα δικό του το πότε».

Ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Βεβαίως πέρασε κρίση η σχέση μου με την Νατάσα. Όμως συζητάμε τα πάντα και βρίσκουμε πάντα λύσεις. Η κόρη μου, η Κατερίνα τραγουδά πολύ καλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου στην εφηβεία μου».

Σχετικές ειδήσεις

Βαρδής - Σκαφίδα: Η ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή της κόρης τους

Γιάννης Βαρδής: Τα παιδιά του σκάβουν τον κήπο - Η φώτο στο Instagram

Γιάννης Βαρδής: Μπαμπάς και κόρη μαγειρεύουν μαζί