MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα φεύγει, η Ελευθερία Ελευθερίου έρχεται

Η χθεσινή αποχώρηση «τάραξε τα νερά» στον Άγιο Δομίνικο, μιας και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι εκείνη που έφυγε τελικά από το Survivor All Star. Από τη μία ίσως και να το περιμέναμε λόγω του σκανδάλου με τον Μάριο Πρίαμο στη μυστική καλύβα στη ζούγκλα. Από την άλλη ήταν μια από τις δυνατές παίκτριες των Μαχητών, γεγονός που μπορεί να αποδυναμώσει τους μπλε στα επόμενα αγωνίσματα.

Τώρα όλοι περιμένουν τις πρώτες δηλώσεις της παίκτριας μόλις επιστρέψει Ελλάδα για τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Κύπριο παίκτη αλλά και το πώς θα χειριστεί τη σχέση της με τον Μπο.

Ωστόσο το κενό του Μάριου Πρίαμου μπορεί να καλυφθεί σύντομα καθώς δύο πρώην παίκτριες ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έκανε γνωστό η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day» η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να αναχωρήσει σύντομα για το Survivor All Star καθώς έχει δεχθεί πρόταση από την τουρκική παραγωγή.

Τα λόγια της Σταματίνας επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Newsbomb.gr από τις 20 Ιανουαρίου, ότι η τραγουδίστρια θα μπει σύντομα στο παιχνίδι εντατικοποιώντας τις προπονήσεις της, όπως μας δείχνει από τα social media της.

«Έτυχε χθες και έκανα μια κουβέντα. Η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου υπήρχε και ήταν πολύ ζεστή. Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε μήπως δε θα έπρεπε να μπει.

Γιατί καταλαβαίνει πως τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και οι διαφορές της με τον Μάριο Πρίαμο θα λυθούν σε πανελλαδική εμβέλεια. Και δεν ειναι από τα κορίτσια που θέλουν να ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δε μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει ή να φεύγει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.