GOSSIP

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φουντώνουν οι φήμες ότι χωρίζουν

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φουντώνουν οι φήμες ότι χωρίζουν
O Χρήστος Μάστορας.

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σκέφτονται να βάλουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ύστερα από το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στο «Έναστρον».

Τίτλοι τέλους φαίνεται να μπήκαν στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά το περιστατικό που συνέβη πριν μερικές ημέρες στο «Έναστρον».

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Μάστορας θεώρησε πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν έβαλε τα όριά της όταν κάποιος άνδρας την προσέγγισε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο ίδιος. Μάλιστα ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι ανένδοτος στο να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

Νωρίτερα σήμερα το μοντέλο δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα στα Instagram Stories της, μιλώντας για… λάθος επιλογές. «Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αργότερα ανέβασε ένα βίντεο ακούγοντας Πάνο Κιάμο και τραγουδώντας «Δε μου περνάς που να πάρει».

Τι συνέβη στο «Έναστρον»

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετικό βίντεο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας σταματάει να τραγουδάει και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο!».

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής συνέχισε το πρόγραμμα του, αφού πρώτα είχε ζητήσει από την ασφάλεια του μαγαζιού να αποχωρήσει ολόκληρη η παρέα του θαμώνα.