Ζευγάρια ηθοποιών
Πηγή: Newsbomb.gr
GOSSIP

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών

Mερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και «στέριωσαν».

Η τέχνη μιμείται τη ζωή ή η ζωή την τέχνη; Μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής μυθοπλασίας γνωρίστηκαν στα στούντιο, έζησαν το μεγάλο έρωτα στην TV και κατάφεραν να τον βιώσουν και στη ζωή… γράφοντας τη δική τους ιστορία μέχρι και σήμερα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για το love story τους, όμως η σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» φαίνεται ότι τους έχει φέρει πολύ κοντά! Οι δύο ηθοποιοί φέτος δουλεύουν μαζί και, μέσα από τη στενή επαγγελματική επαφή, αναπτύχθηκε μία ωραία σχέση που θα απασχολήσει.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Φάνης Μουρατίδης

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμόμαστε μερικές ακόμη παρόμοιες περιπτώσεις που λατρέψαμε. Ήταν το 2007 όταν, μαζί με τη σειρά «Μπαμπά, μην τρέχεις» του MEGA, ξεκινούσε και μία σχέση ζωής. Εκείνη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη οι οποίοι στο σίριαλ υποδύονταν τη Μόνα και τον Βασίλη.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα ενώ, όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός παλαιότερα: «Ηταν πραγματικά υπέροχο γιατί, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ένα βίντεο γάμου, εμείς έχουμε μια ολόκληρη σειρά! Σκεφτείτε ότι από το 11ο επεισόδιο και μετά, η εγκυμοσύνη της Άννας είναι κανονική και είναι έγκυος στο γιο μας. Και το τέλειο ήταν ότι πρώτα τα παίζαμε και μετά τα ζούσαμε. Ηταν περίεργο, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα. Ήταν από αυτά που δεν τα σχεδιάζεις».

«Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς ''Μπαμπά μην τρέχεις'', μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο, που δεν θυμάμαι, και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», έχει πει με τη σειρά της η Άννα Μαρία. Πλέον, μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας και δύο υπέροχους γιους για τους οποίους καμαρώνουν.

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου

Η σειρά «Βέρα στο δεξί» στο MEGA ήταν η αφορμή για έναν έρωτα… μεγατόνων ανάμεσα στη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου:

«Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ κλειστό παιδί, με αυτούς που δεν ξέρει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, όταν μας σύστησαν για πρώτη φορά, ήταν η ευγένειά του και το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι. Το πρώτο διάστημα δεν είχαμε πολλές κοινές σκηνές και έτσι λέγαμε μόνο ένα “γεια”. Όταν γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα, διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, από αυτούς που λες “μωρέ, τι καλή ψυχή πρέπει να έχει αυτός...”. Οταν ξανασυναντηθήκαμε στη “Βέρα στο δεξί” και γνωριστήκαμε καλύτερα, γιατί παίζαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί, άρχισαν να έρχονται τα συναισθήματα το ένα μετά το άλλο», δήλωσε η ηθοποιός παλαιότερα.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου συνέχισε, στην ίδια συνέντευξη, συμπληρώνοντας: «Η Μαριάννα είναι ένα πλάσμα που με το που το βλέπεις, δεν θέλεις να το χάσεις από τα μάτια σου! Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, που την είχα δει, πριν συστηθούμε και γνωριστούμε καλύτερα, δεν ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!». Όσο για το αν ήταν για εκείνον έρωτας με την πρώτη ματιά, απάντησε: «Ναι!». Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μία κορούλα που λατρεύουν και υπεραγαπούν ενώ είναι αχώριστοι προσπαθώντας να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Ντιμιτρίεβιτς. Η γνωριμία τους έγινε, το 2006, στη σειρά του AΝΤ1 «Για την Άννα», με τον ηθοποιό να γοητεύεται από τη φυσική ομορφιά της συναδέλφου του.

Το ζευγάρι ξεκίνησε μία όμορφη σχέση η οποία κατέληξε σε δύο υπέροχες κόρες. Όπως, μάλιστα, έχει πει και ο ίδιος: «Πάντα έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ μοντέλο και ηθοποιό και τελικά παντρεύτηκα και μοντέλο και ηθοποιό. Αλλά είναι ιδιαίτερη. Από τη ζωή μου πέρασαν και άλλες δύο - τρεις ιδιαίτερες γυναίκες, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Οταν έφτασα στα 40, είπα: “τι γίνεται εδώ, πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου” και ήταν το timing τέτοιο που γνώρισα την Άννα».

Δεκαεπτά χρόνια μετά, έχοντας ακολουθήσει ο καθένας διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια, παραμένουν full in love και ζουν την καθημερινότητά τους εναλλακτικά και όπως εκείνοι και μόνο αποφασίζουν.


Διαβάστε επίσης

Από τη Γαρμπή έως τη Φουρέιρα: Επώνυμες που «πάλεψαν» για να γίνουν μητέρες

Κίμων Κουρής στο Newsbomb.gr: «Αν με δεις σε μπαρ δεν θα με εμπιστευτείς»

Οι μεγαλύτερες κόντρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: Φαρμακερές ατάκες και «καρφιά»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ