τηλεοπτικές κόντρες
Πηγή: Newsbomb.gr
MEDIA

Οι μεγαλύτερες κόντρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: Φαρμακερές ατάκες και «καρφιά»

Τηλεοπτική χρονιά χωρίς ίντριγκες, κόντρες και «ανταλλαγή πυρών» δεν γίνεται!

Ο πρώτος μήνα του 2023 πλησιάζει στο τέλος του, την ώρα που το δεύτερο μισό της σεζόν μόλις ξεκινά και ήδη μετράμε ήδη πολλές κόντρες μεταξύ τηλεοπτικών προσώπων που σίγουρα θα «αφήσουν ιστορία» στο εν λόγω κεφάλαιο της TV.

Ράδιο Αρβύλα Vs Δημήτρης Οικονόμου

Ράδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα

Μία από τις πιο πρόσφατες «κοκορομαχίες» είναι αυτή των Ράδιο Αρβύλα και του Δημήτρη Οικονόμου. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δεν άφησαν ασχολίαστη την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια μία μέρα πριν την διώξουν», είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της είπε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι. «Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ, ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος, μέσα από το Twitter, έγραψε: «Ο "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" radioarvyla, κατά κόσμον #Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε». Ο Αντώνης Κανάκης πέρασε στην αντεπίθεση, λίγες μέρες μετά. Σχολιάζοντας τον καβγά του Δημήτρη Οικονόμου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, είπε: «Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Vs Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Δύο παλιές συνεργάτιδες… που κατέληξαν να «σφάζονται» για ένα follow είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι ότι η δεύτερη έκανε unfollow το μοντέλο και κριτή του «My style rocks». «Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;», είπε η Ηλιάνα ούσα καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά.

Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά


Για την ιστορία πάντως, οι δύο κυρίες μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο «GNTM» δεν απαθανατίστηκαν ποτέ ξανά μαζί ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ένας από τους λόγους που η Ηλιάνα αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν οι κακές σχέσεις με τη Βίκυ. Kαμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, κανείς δεν ξεχνά όμως και την παραδοχή της μελαχρινής καλλονής ότι έχει δεχθεί bullying κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ.

Γιώργος Λιάγκας Vs Μαρίας Σολωμού

Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χείμαρρος και ποτέ δεν κρύβει τα όσα θέλει να πει. Έτσι, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, σχολίασε κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τους άνδρες και την προσωπική της ζωή και έτσι ξεκίνησαν όλα. «Δεν έχει πουθενά δίκιο ο Λιάγκας σε αυτό που είπε. Βγήκε κι είπε άσχετα πράγματα. Αν ακούσει και δει το podcast μου, ας βγει να κρίνει. Δεν βγήκα από μόνη μου να πω τι έχω κάνει στη ζωή μου. Έκανα ένα podcast κι απαντούσα σε διάφορα γράμματα, σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κι επειδή συνηθίζω να ταυτίζομαι με την ιστορία που διαβάζω, έχω πει σε τόσα επεισόδια τέρατα. Τώρα το ανακάλυψε ο κάθε Λιάγκας; Να ήξερε για ποιο θέμα μιλάω. Δεν βγήκα μόνη να πω ότι θα ξεκαθαρίσω τι παίζει στη ζωή μου. Επίσης, δεν έχω καμία έπαρση, ούτε περηφανεύομαι για το τι κάνω. Αλλά όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που καλείσαι να σχολιάσεις, λες άσχετα…», είπε η ηθοποιός.

Μαρία Σολωμού
Μαρία Σολωμού


«Αυτή η Μαρία Σολωμού, ειλικρινά, την οποία δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στα media που να τη συμπαθεί και να την εκτιμά περισσότερο, που βγήκε και είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει. Είναι λάθος», είπε ο Λιάγκας. «Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου. Κοίτα αλλού εχθρούς, όχι εμένα. Αλήθεια το λέω, πραγματικά, όχι ειρωνικά», τόνισε ο οικοδεσπότης του ΑΝΤ1.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Vs Φωτεινή Πετρογιάννη

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, πριν από κάποιους μήνες, με την ίδια να παραδέχεται ότι στην τηλεοπτική της πορεία έχει φερθεί άσχημα σε συναδέλφους της. Την εν λόγω δήλωση σχολίασε στο «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο πόλεμος ξεκίνησε όταν ένας χρήστης του Twitter ανήρτησε βίντεο με το εν λόγω απόσπασμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε αυτό το tweet γράφοντας: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον ALPHA.. ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρόγιαννη έγραψε: «Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον ALPHA, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Φωτεινή Πετρόγιαννη
Φωτεινή Πετρόγιαννη


«Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει», συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η λογομαχία δεν σταμάτησε εκεί. «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους», έγραψε επίσης η Σπυροπούλου δημιουργώντας μία κόντρα από τις πιο δυνατές που έχουμε δει.

Κατερίνα Καινούργιου Vs Σοφία Μουτίδου

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου


Κατερίνα Καινούργιου
και Σοφία Μουτίδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα. Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία της παρουσιάστριας της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA. Η ξανθιά οικοδέσποινα φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τη φωτογραφία και έγραψε: «Λίγο ακόμα πρέπει». Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και έγραψε στο προφίλ της στο Instagram: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ». Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του ALPHA προχώρησε εκ νέου σε μία νέα ανάρτηση, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Σοφία Μουτίδου
Σοφία Μουτίδου


Όλα αυτά, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου. «Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story… Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, “λίγο ακόμα πρέπει”. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω. Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα… Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Που είναι που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι τρυφερές αναρτήσεις και η νέα καθημερινότητα

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram

Από τον Αργυρό έως την Τάμτα: Οι επώνυμοι που μας συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου

Παρουσιάστριες σε ρόλο ηθοποιών: Από τη Φαίη Σκορδά στην Τσαπανίδου


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ