εγκυμοσύνες
Πηγή: Newsbomb.gr
GOSSIP

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι τρυφερές αναρτήσεις και η νέα καθημερινότητα

Αγαπημένες παρουσιάστριες, influencers και τραγουδίστριες βιώνουν το θαύμα της μητρότητας, με γλυκές φωτογραφίες να «κατακλύζουν» τα social media.

Οι τελευταίοι μήνες έχουν φέρει πολλά «γεννητούρια» και εγκυμοσύνες στον κόσμο της εγχώριας σόουμπιζ. Επώνυμες είτε έφεραν στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά, είτε ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον των followers τους στα social media. Οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες τους πρωταγωνιστούν παντού, με τις ίδιες ωστόσο να αποδεικνύουν ότι ο ρόλος της μητέρας και το θαύμα της μητρότητας τούς έχει αλλάξει τελείως την καθημερινότητα και τις προτεραιότητες.

Ιωάννα Τούνη

Η πιο πρόσφατη άφιξη στο «club των μαμάδων» είναι η Ιωάννα Τούνη. Η Instagrammer, που μετρά 1.000.000 followers, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η 29χρονη εισήχθη σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, την περασμένη Κυριακή, ωστόσο το πρώτο story της ήρθε δύο μέρες μετά, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λέγοντας: «Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και είμαι σε θέση αυτή την στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω… Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση».

Μία ημέρα μετά, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η Ιωάννα ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με τον Αλεξάνδρου junior «τρελαίνοντας» τους φίλους της αλλά και όσους την ακολουθούν. «Το μικρό θαυματάκι μας. Καλώς ήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… Θα είμαστε για πάντα εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όλη την αγάπη μας», έγραψε στη λεζάντα.

Η οικογένεια, να σημειωθεί, θα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς η Ιωάννα έχει το δικό της σπίτι και επιχείρηση στη συμπρωτεύουσα, ενώ ο Δημήτρης αντίστοιχα τις δικές του δουλειές στην πρωτεύουσα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το 2023 θα είναι μία χρονιά την οποία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα θυμάται πάντα με αγάπη. Στις 3 Ιανουαρίου γέννησε τον μονάκριβο γιο της, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο μικρός, που ήδη τους έχει κλέψει την καρδιά, θα πάρει το όνομα Βλάσσης από τον πεθερό της ενώ οι πρώτες της δηλώσεις μαρτυρούν το πόσο ενθουσιασμένη είναι με αυτό το νέο ταξίδι.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πώς είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή», είπε η παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο συμπληρώνοντας ότι το μωρό είναι καστανόξανθο!

Η Queen Dina του Instagram φαίνεται ότι έχει βρει τις νέες ισορροπίες, ενώ δεν σταματά να κρατά επαφή με τους followers της δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το σπίτι. Αν και η πρώτη ανάρτηση ήταν ένα κοινό ενσταντανέ με τον άντρα της ζωής της και λεζάντα «Το θαύμα της ζωής», ακολούθησε μία σειρά φωτογραφιών του παιδικού δωματίου. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της; Η Κωνσταντίνα είχε δεχτεί προτάσεις για τη φετινή σεζόν, η ίδια όμως δεν τις σκέφτηκε καθόλου αφού ήθελε να βιώσει με ηρεμία κάθε στιγμή.

Μαίρη Συνατσάκη

«Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή… Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά, Ίαν Στρατή», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα η Μαίρη Συνατσάκη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έγιναν γονείς κι έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η ΥouΤuber Mairiboo, μεταξύ των υπολοίπων ιδιοτήτων της, προσπαθεί να συνδυάζει το ρόλο της μαμάς με εκείνον της influencer δημοσιεύοντας συχνά σκέψεις στο προφίλ της στο Instagram και πιο σπάνια φωτογραφίες της.

Σε μία από αυτές, πάντως, στις αρχές του 2023, πόζαρε με την κόρη και τον σύντροφό της σε ένα στιγμιότυπο που θα της θυμίζει για πάντα τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής της.

Wanna be… μαμάδες

Είναι και οι επώνυμες που ακόμη δεν έχουν αποχωριστεί τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους, καθώς θα γεννήσουν τους επόμενους μήνες.

Μία από αυτές, η Ιωάννα Μαλέσκου. Μία μέρα μετά την ονομαστική της εορτή, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και να ανακοινώσει ότι περιμένει μωρό!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα μικρό μυστικό που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά διπλά. Είναι το λεγόμενο δύο σε ένα. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε», έγραψε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας την πρώτη της φωτογραφία ούσα έγκυος.

Η Ιωάννα, που όπως αποδεικνύεται απέχει συνειδητά από την τηλεόραση για να ζήσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πανέτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, όμως όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα δυνατό love story και για δύο ανθρώπους που πορεύονται με τις ίδιες αξίες και φιλοσοφία ζωής.

Τη λίστα συμπληρώνει η Ελένη Φουρέιρα. Οι φήμες που την ήθελαν έγκυο πρωταγωνιστούσαν από το καλοκαίρι, καθώς ανέβαλλε τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις και συναυλίες. Η ευχάριστη είδηση ήρθε, όμως, αρκετά αργότερα, και μετά από πολύ κυνηγητό με φωτογράφους.

Η pop star, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε το Νοέμβριο μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι απεικονιζόταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι να γελά, με την Ελένη να μην κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Οι δυο τους σύντομα θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους που μετρά αρκετά χρόνια. Μέχρι τότε, η Ελένη δημοσιεύει στιγμιότυπα στα social media, χωρίς να επιδεικνύει την εγκυμοσύνη της, ενώ όπως είναι φυσικό απέχει από τη νυχτερινή ζωή και το stage.


Διαβάστε επίσης

Λιανός στο Newsbomb.gr: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor»

Παρουσιάστριες σε ρόλο ηθοποιών: Από τη Φαίη Σκορδά στην Τσαπανίδου

Οι ωραίοι πρωταγωνιστές των σειρών της TV και οι ιστορίες ζωής τους

Κατερίνα Καινούργιου και 5 γυναίκες της TV που δεν μασάνε από bullying

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ