Γιώργος Λιανός
To πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ
Πηγή: Newsbomb.gr
MEDIA

Λιανός στο Newsbomb.gr: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor»

Μυστικές συμφωνίες, στρατηγικές, κρυμμένα χαρτιά. Όλα θα τα έχει το φετινό Surivor το οποίο αποτελεί πρόκληση και για τον παρουσιαστή του. Ο Γιώργος Λιανός ανοίγει τα χαρτιά του στο Newsbomb.gr.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής, για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, θα είναι το «Survivor All Star» και ο Γιώργος Λιανός. Έχοντας ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και με τα πρώτα επεισόδια να έχουν γυριστεί, ο παρουσιαστής ανοίγει τα χαρτιά του στο Newsbomb.gr και μιλά για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να τινάξει στον αέρα τα μηχανάκια της Nielsen.

Πώς αισθάνεσαι λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα;

Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ιδιαίτερο «Survivor», είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα και από αυτά βεβαίως που έχω κάνει.

Έχεις άγχος, δηλαδή;

Ναι, δεν έχω κληθεί να διαχειριστώ παρόμοιο παιχνίδι. Αυτή τη φορά δεν έχω να παρουσιάσω νέους παίκτες προκειμένου να τους γνωρίσει το κοινό. Αυτά έχουν γίνει και το κοινό ξέρει πολλές λεπτομέρειες για τον καθένα. Συνεπώς, εγώ καλούμαι να αντεπεξέλθω στην εξής πρόκληση: να μπορώ να συντονίσω τόσο διαφορετικές προσωπικότητες και να διαχειρίζομαι τα όσα θα γίνονται στο συμβούλιο.

Πώς θα χαρακτήριζες τον φετινό κύκλο, έχοντας δει τι συμβαίνει στα πρώτα γυρίσματα;

Αν έδινα έναν τίτλο, αυτός θα ήταν «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor».

Υπάρχουν στρατηγικές;

Το παιχνίδι, φέτος, θα παιχτεί ξεκάθαρα στις συμμαχίες. Πολλοί από τους παίκτες κρατούν κρυμμένα χαρτιά και έχουν κάνει το πλάνο τους για το πώς θα κινηθούν. Πλέον, οι παίκτες δεν καλούνται να αντεπεξέλθουν στην επιβίωση, το έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Θα έχουμε ένα πολύ στρατηγικό παιχνίδι, θα έχει αναπάντεχες υποομάδες και φιλίες. Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, το έχω καταλάβει και από τα τελευταία meetings. Υπάρχουν, πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο, μυστικές συμφωνίες. Να πω ότι έχουν και το μεγάλο άγχος του ποιος θα φύγει την πρώτη εβδομάδα. Όλοι είναι καλοπληρωμένοι, όλοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, οπότε κανείς δεν θέλει να φύγει! Μετά την πρώτη εβδομάδα θα είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι. Όταν ξεκινήσει η πείνα και οι κακουχίες, θα δούμε διαφορετικούς χαρακτήρες.

Νέους παίκτες θα έχουμε;

Φυσικά. Και οι αφίξεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε είσοδος, θα αλλάζει το παιχνίδι 100%.

Οι παίκτες του Survivor All Star
Οι παίκτες του Survivor All Star


Τελικά θα δούμε το νησί της απομόνωσης;

Δεν ισχύει, αυτό το έχουμε δει στο τουρκικό all star. Σίγουρα, όμως, η πείνα θα είναι μεγαλύτερη, οι δυσκολίες περισσότερες αλλά και τα έπαθλα φανταστικά.

Οι ομάδες πώς θα είναι χωρισμένες;

(γέλια)! Αυτό δεν θα το πω! Θα το κρατήσουμε μυστικό. Θέλουμε οι ομάδες να είναι δίκαιες πάντως!

Πιστεύεις θα σαρώσει σε ποσοστά τηλεθέασης;

Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς εκ των προτέρων. Εγώ ξέρω ότι η αναμονή του κοινού είναι πρωτοφανής. Κουράστηκα να με περιμένουν έξω από το ραδιόφωνο, πριν φύγω για Άγιο Δομίνικο, για να αναλύω ατάκες και να επιβεβαιώνω πράγματα (γέλια).

Πότε θα γυρίσετε στα πάτρια εδάφη, πότε δηλαδή θα ολοκληρωθεί το «Survivor»;

Ο προγραμματισμός θέλει τον μεγάλο τελικό να γίνεται στις αρχές Ιουλίου.

Τι θα σου λείψει περισσότερο;

Τα τρία μου παιδιά που έχουν σχολείο και θα έρθουν μόνο την περίοδο του Πάσχα. Η μικρή με τη μητέρα της θα έρθουν σύντομα!


Διαβάστε επίσης

Survivor All Star: Tα πλάνα από το 1ο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: Ακόμα δεν ξεκίνησαν και έπεσαν οι πρώτες «καμπάνες»

Survivor All Star: Πώς σχηματίζονται οι ομάδες - Τα πρώτα spoiler

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ