MEDIA

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε την απάντησή του στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον αλλά και για το Survivor All Star. Μάλιστα, όταν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ είχαν ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο σχετικά με ποιους θα ήθελε να αγωνιστεί, εκείνος απάντησε με Τριαντάφυλλο και Κώστα Παπαδόπουλο.

Όταν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμαθε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμη μέσα στο Survivor All Star, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ο Τριαντάφυλλος είχε δώσει την απάντησή του μέσα από stories στο Instagram, στα οποία έλεγε: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ακόμα δεν ξεκίνησαν και έπεσαν οι πρώτες «καμπάνες»

Survivor All Star: Πώς σχηματίζονται οι ομάδες - Τα πρώτα spoiler

Survivor All Star: Άρχισαν οι καυγάδες από το πρώτο επεισόδιο