MEDIA

Survivor All Star: Tα πλάνα από το 1ο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής

Survivor All Star: Tα πλάνα από το 1ο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής
Glomex

Το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» θα ξεκινήσει με πάρτι για τους 26 Survivors.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 21.00, το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» θα κάνει πρεμιέρα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Οι καλύτεροι παίκτες από προηγούμενες χρονιές έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το «Πρωινό Μας» της Φαίης Σκορδά, μεταδόθηκαν αποσπάσματα από το επεισόδιο της Κυριακής. Τα στιγμιότυπα αφορούν στην έναρξη του πρότζεκτ που θα είναι διαφορετική από αυτές που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι φέτος θα ξεκινήσει με πάρτι για τους 26 Survivors. Οι παίκτες καταφτάνουν με σκάφη στην προβλήτα, φορώντας λαμπερά ρούχα, όπου τους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός και τους ανακοινώνει τι πρόκειται να συμβεί.

Από τα πλάνα που είδαμε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται. Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.

Οι παίκτες του Survivor All Star

Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι οι γυναίκες του φετινού κύκλου.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος, είναι τα αγόρια της παρέας του «Survivor».

Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια

Μέσα από το «Πρωινό Μας», ο Νίκος Παρτσώλης τόνισε ότι όλα τα ζευγάρια του ριάλιτι επιβίωσης θα χωριστούν-δεν θα βρίσκονται δηλαδή στην ίδια ομάδα. Χωρίς να επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι, αναμένουμε με αγωνία να δούμε το πώς θα σχηματιστούν οι ομάδες.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor All Star: Ακόμα δεν ξεκίνησαν και έπεσαν οι πρώτες «καμπάνες»

Survivor All Star: Βαλαβάνη και Βασάλος έφαγαν την πρώτη «καμπάνα»