διάσημοι από talent shows
Πηγή: Αρχείο Newsbomb.gr
MEDIA

Από τον Αργυρό έως την Τάμτα: Οι επώνυμοι που μας συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου

Θεωρούνται από τα μεγάλα ονόματα του εγχώριου lifestyle, ωστόσο αυτό που πολλοί δεν θυμούνται είναι πού τους πρωτοείδαμε!

Τα ονόματά τους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καλλιτεχνικού στερεώματος, αλλά και της τηλεόρασης. Επιτυχημένοι πλέον και εξαιρετικά δημοφιλείς, οι παρακάτω celebrities της εγχώριας σόουμπιζ συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου.

Ανδρέας Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου
Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει καταφέρει να βρίσκει, κάθε σεζόν, τη συνταγή της επιτυχίας για τηλεοπτικές σειρές. «Μπρούσκο», «Τατουάζ», «8 Λέξεις», «Η Γη της Ελιάς», είναι μερικές από τις παραγωγές που φέρουν την υπογραφή του στη σκηνοθεσία και την παραγωγή και έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία της TV. Η πρώτη του επαφή, ωστόσο, με την τηλεόραση έγινε μέσα από το «Dream Show - The Theater» του ALPHA, όπου και κέρδισε. Έκτοτε, η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική ενώ αποδεικνύει ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που εφησυχάζεται. Την περασμένη χρονιά, για παράδειγμα, παρουσίασε το «X Factor» του MEGA και αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσει να κάνει.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς
Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς

«Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο “Fame Story”. Μία φίλη μου είχε κάνει την αίτηση», έχει δηλώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. Όσο κι αν κάποιοι δεν το θυμούνται, ο τραγουδιστής έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από το εν λόγω πρότζεκτ το 2004, χωρίς όμως να ξεχωρίζει. Με σκληρή δουλειά και επιμονή, ο Κωνσταντίνος κατάφερε αργότερα να τραβήξει τα βλέμματα και από το 2008 να βρίσκεται στην κορυφή. Δεκάδες επιτυχίες, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα που γεμίζουν ασφυκτικά, συνεργασίες που σχολιάζονται όπως αυτή με τον διεθνούς φήμης 50Cent σε συναυλία στο ΟΑΚΑ, είναι τα στοιχεία μιας μεγάλης καριέρας που ίσως ούτε ο ίδιος φανταζόταν.

Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος
Νίκος Οικονομόπουλος

Ένας επίσης από τα μεγάλα ονόματα της γενιάς του είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Γεννημένος στην Πάτρα, ξεκίνησε την πορεία του τραγουδώντας σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, «Dream Show», κι έκτοτε όλα πήραν το δρόμο τους. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος ήρθε τον Νοέμβριο του 2007 και οι επιτυχίες που ακολούθησαν πολλές. Βραβεία, διακρίσεις, φανατικό κοινό, συνοδεύουν τον τραγουδιστή εδώ και 15 χρόνια. Η ζωή του, μάλιστα, έγινε πρόσφατα σειρά ντοκιμαντέρ στον ANT1+ αποδεικνύοντας την αξία του ως καλλιτέχνης.

Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός
Γιώργος Λιανός

Θεωρείται, πλέον, ένας από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Γιώργος Λιανός έχει συνδεθεί με την επιτυχία του «Survivor», του «Voice», και αποδεικνύεται ότι απολαμβάνει πολύ τους ρόλους του στην τηλεόραση. Η μεγάλη του αγάπη, όμως, ήταν, είναι και θα είναι η μουσική. Μάλιστα, έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «Fame Story 3», το 2004, όπου και αναδείχθηκε δεύτερος νικητής μετά τον Περικλή Στεργιανούδη. Τα χρόνια που ακολούθησαν προσπάθησε να συνδυάσει τις νυχτερινές του εμφανίσεις με την παρουσία του στην TV, καταφέρνοντάς τα περίφημα.

Καλομοίρα

Καλομοίρα
Καλομοίρα

Μέσα από το ίδιο ριάλιτι σόου, το «Fame Story, γνωρίσαμε και την Καλομοίρα. Το 2004, έλαβε μέρος στην οντισιόν η οποία έγινε στη Νέα Υόρκη. Τελικά, πέρασε στο διαγωνισμό και αναδείχθηκε νικήτρια, κερδίζοντας 200.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music. Η γεμάτη ταπεραμέντο τότε νεαρή, γρήγορα, έγινε pop idol και ακολούθησαν επιτυχίες και εμφανίσεις που συζητήθηκαν. Η μεγάλη καταξίωση ήρθε, μόλις, τέσσερα χρόνια μετά. Το τραγούδι της, Secret Combination, επιλέχθηκε για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision. Κέρδισε την τρίτη θέση και έκανε τους Eurofans να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού της. Η Καλομοίρα συνέχισε την πορεία της, συμμετείχε παράλληλα σε εκπομπές στην τηλεόραση, όμως όταν έκανε οικογένεια αφιερώθηκε σε αυτή μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Πλέον, κάνει επιλεκτικά πράγματα ωστόσο πάντα στο μυαλό όλων έχει μία ξεχωριστή θέση.

Τάμτα

Τάμτα
Τάμτα

Η Τάμτα Γκοντουάτζε έγινε γνωστή απλά ως Τάμτα, μετά τη συμμετοχή της στην ελληνική εκπομπή ταλέντων «Super Idol». Η καριέρα που έχτισε γεμάτη επιτυχίες, ενώ το ξεχωριστό προσωπικό της στυλ δημιούργησε πολλές φορές τάσεις. Έτσι, μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα και όχι άδικα. Πολυπράγμων, έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, από όπου και κατάγεται, ενώ έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων. Το 2019 εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με το τραγούδι Replay και έλαβε την 13η θέση ανάμεσα σε 41 χώρες.

Διαβάστε επίσης

Baby boom στη σόουμπιζ: Οι τρυφερές αναρτήσεις και η νέα καθημερινότητα

Λιανός στο Newsbomb.gr: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor»

Παρουσιάστριες σε ρόλο ηθοποιών: Από τη Φαίη Σκορδά στην Τσαπανίδου

Οι ωραίοι πρωταγωνιστές των σειρών της TV και οι ιστορίες ζωής τους

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ