GOSSIP

Super Κική: Άνδρας καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντός της - Έδειξε τα σημάδια

Super Κική: Άνδρας καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντός της - Έδειξε τα σημάδια
Glomex

Ο δικηγόρος του 40χρονου αναφέρει ότι ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Super Κικής και ότι «τον παγίδευσαν».

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα (21/2) η Super Κική μετά τη χθεσινή σύλληψή της. Όπως η ίδια ανέφερε, πήγε να βοηθήσει μια φίλη της η οποία είχε έναν κακοποιητικό πρώην σύντροφο που την παρενοχλούσε. Καλώντας, ωστόσο, την Αστυνομία κατέληξαν όλοι στο τμήμα, όπου ο άνδρας που φέρεται να κακοποιούσε τη φίλη της μήνυσε την Super Κική και τις φίλες της.

Ο άνδρας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι του «την έστησαν» και ότι ο ίδιος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Ο δικηγόρος του 40χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο εντολέας του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντος της γνωστής influencer.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε: «Ο άνθρωπος έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό από άνδρα αγνώστων στοιχείων αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ήδη κινείται με την αυτόφωρη διαδικασία να τον εντοπίσουν προκειμένου να συλληφθεί. Ήταν συνοδεία της Super Κικής και η σύντροφός του με την οποία έχουν διαφορές, έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν και γνωρίζω ότι χθες προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση ο εντολέας μου και έχει βαρύτατα τραύματα. Είναι πλήγματα επαγγελματικά».

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε: «Τον έχει υποδείξει στις Αρχές, τον έχει αναγνωρίσει… Του εδόθη το ραντεβού από την Super Κική και από την φίλη της, τη σύντροφό του δηλαδή, με μηνύματα και τηλέφωνα. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί κι εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ο άνδρας τον οποίο αναγνωρίζει του κατάφερε το πλήγμα αυτό».