GOSSIP

Κιμ Μπάσιντζερ: Οι πλαστικές επεμβάσεις για αιώνια νεότητα παραμόρφωσαν το πρόσωπό της

Κιμ Μπάσιντζερ: Οι πλαστικές επεμβάσεις για αιώνια νεότητα παραμόρφωσαν το πρόσωπό της
AP Photo

Κιμ Μπάσιντζερ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την 69χρονη - Παραμορφωμένη από τις πλαστικές επεμβάσεις στο baby shower της κόρης της

Η Κιμ Μπάσιντζερ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση τη Δευτέρα το βράδυ στο baby shower της κόρης της Άιρλαντ Μπάλντουιν με θέμα το στριπτίζ.

Η 69χρονη ηθοποιός του «8 Mile», φωτογραφήθηκε να κρατιέται χέρι χέρι με τον φίλο της, Μιτς Στόουν, καθώς έφευγαν από το strip club, Jumbo's Clown Room, μετά το πάρτι της εγκυμονούσας κόρης της. Οι φωτογράφοι τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν καθώς οι αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της την είχαν παραμορφώσει.

Η ηθοποιός ντύθηκε πολύ απλά, βάζοντας ένα γκρι παντελόνι και σακάκι το οποίο συνδύασε με μια μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια. Ολοκλήρωσε το look με ένα καφέ τσαντάκι. Τα πλατινέ μαλλιά της τα άφησε λιτά να ακουμπούν τους ώμους της.

Ο Στόουν, από την άλλη, φόρεσε ένα μπλε σακάκι με μαύρο μπλουζάκι, τζιν και καφέ παπούτσια.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014, παραβρέθηκαν μαζί με πολλές διασημότητες στο περίεργο... baby shower της Άιρλαντ.

Η Μπάλντουιν, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον φίλο της RAC, έδωσε μια «γεύση» από το πάρτι στους ακολούθους της στο Instagram.

Η Kim Basinger έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, πηγαίνοντας στο baby shower της κόρης της Ireland Baldwin, με θέμα το… στριπτίζ.

Η 69χρονη σταρ, με αισθητή τη διαφορά που επέφεραν οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της και τα δημοσιεύματα να τη χαρακτηρίζουν “αγνώριστη”, φωτογραφήθηκε να κρατά το χέρι του συντρόφου της, Mitch Stone, καθώς έφευγαν από το strip club μετά το πάρτι.

Η Ireland είναι η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, ενώ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της RAC. Η ίδια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από το πρωτότυπο baby shower.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Έβγαλε σέλφι χωρίς φίλτρα και ενθουσίασε το κοινό της

Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Κιμ Καρντάσιαν: Εξετάζονται από το FBI για σκάνδαλο διαφθοράς

Κιμ Καρντάσιαν: Η άβολη στιγμή που προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά φορώντας στενή φούστα (vid)