GOSSIP

Οργή για τον Κρις Μπράουν: Έπιασε από τον λαιμό θαυμάστρια του σε συναυλία (vid)

Οργή για τον Κρις Μπράουν: Έπιασε από τον λαιμό θαυμάστρια του σε συναυλία (vid)

Σάλος με τον 33χρονος τραγουδιστή της R&B Κρις Μπράουν - Τι έκανε στην σκηνή που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του

Ο Κρις Μπράουν έχει πυροδοτήσει οργή αφού άρπαξε από το λαιμό την πρώην σταρ του βρετανικού Love Island, Ναταλία Ζόπα σε έναν χορό κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Μάντσεστερ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής της R&B, που έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της καλλονής προκαλώντας οργή στα social media.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ο Κρις επέπληξε τους επικριτές του επειδή ανέφεραν επανειλημμένα την βίαιη επίθεση στην τότε κοπέλα του Ριάνα το 2009, η οποία την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ήταν 30 Ιανουαρίου του 2009 και η καρδιά του Λος Άντζελες χτυπούσε στους ρυθμούς των μουσικών βραβείων Γκράμι που επρόκειτο να απονεμηθούν την επόμενη ημέρα παρουσία όλης της αφρόκρεμας της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας. Σε ένα λαμπερό πάρτι που διοργανώνει εκείνη τη βραδιά από τον θρυλικό μουσικό παραγωγό Clive Davis, τα βλέμματα μονοπολεί ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εποχής, η πανέμορφη, 22 ετών τότε τραγουδίστρια Ριάνα με τον ράπερ σύντροφό της Κρις Μπράουν. Λίγες ώρες αργότερα οι σοκαριστικές φωτογραφίες του παραμορφωμένου προσώπου της τραγουδίστριας από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον αγαπημένο της θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα μείνουν στην ιστορία ως μια από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της διεθνούς σόου μπιζ.

Το 2022 και μετά από πολλά περιστατικά βίας εκ μέρους του που έχουν μεσολαβήσει, ο Κρις Μπράουν ήρθε για μία ακόμη φορά στη δημοσιότητα, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας γυναίκας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για επαγγελματία χορεύτρια, χορογράφο και μοντέλο η οποία κατήγγειλε πως, αφού την νάρκωσε ρίχνοντας κάποια ουσία στο ποτό της, τήν εξανάγκασε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του, στο γιοτ του που βρισκόταν αγκυροβολημένο στην πολυτελή παραθαλάσσια περιοχή που διαθέτει ο ράπερ στο Μαϊάμι.

Άλλα περιστατικά βίας

Το καλοκαίρι του 2012, κατά την διάρκεια ενός καβγά που είχε με τον επίσης διάσημο ράπερ Drake, σε κλαμπ την Νέας Υόρκης, το γυάλινο μπουκάλι που εκσφενδόνισε χτύπησε στο κεφάλι μια νεαρή τουρίστρια από την Αυστραλία η οποία χρειάστηκε να κάνει 16 ράμματα!

Το 2013 ένας άνδρας τον κατήγγειλε για επίθεση μετά από διαφωνία που είχε ενώ τον Αύγουστο του 2016 συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Το 2017 η τότε σύντροφός του Karrueche Tran ζήτησε και κατάφερε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα για μία πενταετία έτσι ώστε να μην μπορεί να την πλησιάζει καθώς στο παρελθόν είχε ασκήσει βία εναντίον της και τήν είχε απειλήσει.