GOSSIP

Αντώνης Ρέμος για Δέσποινα Βανδή: «Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της»

Αντώνης Ρέμος για Δέσποινα Βανδή: «Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της»
ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Εκεί συνομίλησαν και φυσικά ο τραγουδιστής άφησε το σχόλιό του για τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες έδωσε το «παρών» ο Αντώνης Ρέμος και απόλαυσε τους δύο καλλιτέχνες κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις δικές του εμφανίσεις.

Μάλιστα η τραγουδίστρια πλησίασε στο τραπέζι του Ρέμου και μεταξύ τους άνοιξαν μια μικρή συζήτηση.

Αντώνης Ρέμος: «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα ερθούνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;»

Δέσποινα Βανδή: «Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί».

Τότε ο Αντώνης Ρέμος μπερδεύτηκε με την Βανδή να του θυμίζει το Rising Star στο οποίο ήταν μαζί κριτές.

Δέσποινα Βανδή: «Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε»

Αντώνης Ρέμος: «Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου εσύ».

Η συζήτηση στη συνέχεια πήρε άλλη διάσταση με τον Αντώνη Ρέμο να λέει στην ερμηνεύτρια «Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..». Τότε εκείνη τον διέκοψε και εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Φυσικά η Δέσποινα Βανδή έδωσε την απάντησή της στο υπονοούμενο για τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας.

Τότε η συζήτηση έπρεπε κάπως να τελειώσει και η Δέσποινα Βανδή είπε στον τραγουδιστή: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».

Ο Αντώνης Ρέμος νωρίτερα ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ έκανε ντουέτα με τον Χρήστο Μάστορα, τον πολυτάλαντο frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES, σε τραγούδια όπως «Έσπασε η Νύχτα», «Θα ‘Πρεπε» και «Μείνε», αλλά και τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος «Το Κύμα».

Η συνέχεια δόθηκε με την Δέσποινα Βανδή, η οποία τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δύο ακόμα αγαπημένα τραγούδια, τα «Έτσι Ξαφνικά» και «Δυό Ψέματα». Τα «μαγικά» βράδια στο «Έναστρον», που έγιναν πόλος έλξης από την πρώτη στιγμή, συνεχίζονται δυναμικά, με τις ΜEΛΙSSES και την Δέσποινα Βανδή να κάνουν την καρδιά της μουσικής να χτυπά δυνατά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έχοντας μαζί τους τους Kings και την Τάνια Μπρεάζου.