GOSSIP

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Νέος έρωτας για την Βίκυ Κάβουρα - Οι πρώτες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Σε σχέση εδώ και έξι μήνες βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κρατούν χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της σχέσης τους, καθώς δεν επιθυμούν να συζητιούνται στα ΜΜΕ για το γεγονός ότι είναι ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός τους «εντόπισε» σε κοινή έξοδό τους, στη Γλυφάδα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ! η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας απόλαυσαν τη βόλτα τους στο αυτοκίνητο, κάνοντας μια στάση σε μία καφετέρια.

Τη σχέση της Βίκυς Κάβουρα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», την Τετάρτη 15 Μαρτίου καθώς ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ, σχετικά με τη σχέση τους.

«Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σχετικές ειδήσεις

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας: Το νέο ζευγάρι της showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Έπεσε θύμα του ασφαλιστή από το Μοσχάτο

Παίζει… μεγάλη μπάλα η Βίκυ Κάβουρα: Ζευγάρι με παίκτη της ΑΕΚ