MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler: Η Ζέτα προσπαθεί ξεφεύγει από τον Ντόκο

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler: Η Ζέτα προσπαθεί ξεφεύγει από τον Ντόκο

Η σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» θα κρατήσει συντροφιά από Τετάρτη ως Παρασκευή

Με τρία δυνατά επεισόδια έρχεται, αυτή την εβδομάδα, η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Η παραγωγή μυθοπλασίας, που δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, αποχαιρετά το κοινό κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες στο «Όνειρο». Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδραση της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Η τρέλα του Γιώργη θα προσφέρει μια ανάσα στον Χρήστο και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα που θα εκπλήξει τους πάντες. Ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει τα μέτρα του. Και ενώ η «οικογένεια» του «Ονείρου» ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, Στρατής και Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται το ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει.

Η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου και η Βρεττώ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πανικό. Το σχέδιο της Ζέτας για το Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια. Η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκαλεί τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας.

Η χαρά της Διαμάντως για το δίσκο της φέρνει χαμόγελα μετά από καιρό στο «Όνειρο», όμως η Μυρτώ φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να ελευθερωθεί από το σκοτεινό παρελθόν. Ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο απαλλαγής από το Διαγόρα, ενώ η Φωτεινή έχει στην Αθήνα την πιο αναπάντεχη συνάντηση.