GOSSIP

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται - Θα πηδούσα από το μπαλκόνι»  

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται - Θα πηδούσα από το μπαλκόνι»   

Η συγκλονιστική περιγραφή της για τα όσα έζησε και πώς την αντιμετώπισαν όταν γνωστοποίησε τη σεξουαλική παρενόχληση 

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα περιγράφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Όπως αποκάλυψε όταν ήταν 19χρονών βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση στην Ξάνθη μαζί με γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και βρέθηκε στην περιοχή μαζί με έναν συνεργάτη του, επίσης ηθοποιός σε μικρούς ρόλους.

Όταν με εντολή του οικοδεσπότη της εκδήλωσης πήγε να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο για τις απαραίτητες συνεννοήσεις, τότε εκείνος, άρχισε κάποιες περίεργες χειρονομίες λέγοντάς της, «τι ταλεντάκι που είσαι».

Αντιδρώντας όπως εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, άρχισε να κοιτάει από το μπαλκόνι ώστε διαπιστώσει το ύψος κι αν χρειαστεί να πηδήξει.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν διαπίστωσε πως η πόρτα του δωματίου ήταν κλειδωμένη, και ο άνδρας άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται. Τότε όπως είπε ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να της ανοίξει την πόρτα, κάτι που τελικά έγινε.

Όμως, στη συνέχεια δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε, αν και έκανε γνωστό το περιστατικό με συνέπεια να ενισχύσει - όπως είπε - το αρενικό κομμάτι της και να καταπιέσει το θηλυκό, ώστε να μην της ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.