GOSSIP

Καίτη Γκρέυ: Οι ευχές της για το Πάσχα μέσα από το σπίτι της

Καίτη Γκρέυ: Οι ευχές της για το Πάσχα μέσα από το σπίτι της

Πρόσφατα η εγγονή της, επίσης τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, είχε δηλώσει πως η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ, για την οποία είχε υποστηρίξει πως πάσχει από άνοια και δεν αναγνωρίζει πλέον τους κοντινούς ανθρώπους της.

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o δημοσιογράφος και στενός φίλος της τραγουδίστριας, Νίκος Νικόλιζας καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της εγγονής, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ.

Μάλιστα δημοσίευσε στα social media κι ένα βίντεο της τραγουδίστριας μέσα από το σπίτι της, όπου δίνει τις ευχές της για το Πάσχα.

«Θα ήθελα να ευχηθώ πολύ μεγάλη χαρά, γρήγορα στα σπίτια τους ο κόσμος και ο Θεός να μας δώσει ότι έχουμε ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και καλή Ανάσταση», ήταν το μήνυμα της 98χρονης Καίτης Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της πρόσφατα είχε δήλωσει χαρακτηριστικά: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».