GOSSIP

Αγγελική Ηλιάδη: Σε προχωρημένη άνοια η Καίτη Γκρέυ

Αγγελική Ηλιάδη
Glomex/Mega

Αναφερόμενη στην Καίτη Γκρέυ η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της, τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, για τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ, και το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει ποτέ σε ένα ρούχο.

Αναφερόμενη στην Καίτη Γκρέυ η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Η Αγγελική Ηλιάδη συνέχισε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της: «Φεύγοντας για τη Φάρμα, άφησα τον μπαμπά μου και ήταν μια χαρά και δυστυχώς μετά από λίγες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη Φάρμα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για μένα μπήκε τελεία. Ήξερα πάρα πολύ καλά ποια θα ήταν η κατάληξη».

Η Αγγελική Ηλιάδη σε ερώτηση για το ποιο ήταν το πιο ακραίο περιστατικό που της είχε συμβεί κατά τη διάρκεια ερμηνείας, απάντησε: «Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας γλυκύτατος κύριος, κατά τα άλλα, ο οποίος ήρθε πάνω στην σκηνή και με σήκωσε στην αγκαλιά του για να με βγάλει έξω και να με πάρει μαζί του».

Όσον αφορά για το αν είχε υποστεί καψόνια στο ξεκίνημα της καριέρας της, η ίδια απάντησε: «Στα πρώτα μου βήματα μου έφαγα πολλά καψόνια, χαμηλωμένα μικρόφωνα, κόψιμο προγράμματος και προσπάθειες από συναδέλφους να μην παίζω στα ραδιόφωνα ή να μην ακούγεται ένα τραγούδι μου που ήταν επιτυχία που θα επισκίαζε ένα άλλο. Πάρα πολλά πράγματα που ήταν λυπηρά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το μεγαλύτερο ποσό που που έχει δαπανήσει για ένα ρούχο, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει περίπου 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα».