GOSSIP

Μιμή Ντενίση: «Ήταν τόσο άσχημο» - Τι λέει για τη διάρρηξη στο εξοχικό της

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στις εικόνες χάους με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη όταν άνοιξε την πόρτα του εξοχικού της, το οποίο είχαν διαρρήξει άγνωστοι στον Θεολόγο

Μία ημέρα πέρασε από τη διάρρηξη που έγινε στο εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο. Μάλιστα, όπως λέει η Μιμή Ντενίση στο MEGA, οι δράστες που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, αγνόησαν τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στο εξοχικό της ηθοποιού.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στις εικόνες χάους με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη όταν άνοιξε την πόρτα του εξοχικού της. Ευτυχώς, όπως είπε, στο σπίτι δεν βρίσκονταν ούτε η ίδια αλλά ούτε και η καθαρίστρια.

«Πήγα χθες, αλλά με είχε ειδοποιήσει η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς εμάς το σπίτι έχει συναγερμό και υπάρχει security γύρω που κυκλοφορεί. Παρ’ όλα αυτά το θράσος είναι ασύλληπτο», ανέφερε η Μιμή Ντενίση, προσθέτοντας ότι είναι πεπεισμένη πως οι δράστες παρακολουθούσαν για μέρες το σπίτι της και περίμεναν πότε θα φύγει η καθαρίστρια για να έχουν άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους.

«Άνοιξαν μία αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που ξέρετε βάζουμε όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα…εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν» αποκαλύπτει η Μιμή Ντενίση.

Μιμή Ντενίση: «Ήταν τόσο άσχημο…»

Όπως αναφέρει η Μιμή Ντενίση, το τελευταίο διάστημα μετρούσε αντίστροφα μέχρι να φτάσει στον Θεολόγο για τις πασχαλινές της διακοπές. Όπως αποδείχθηκε, τα μέτρα ασφαλείας δεν στάθηκαν αρκετά για να σταματήσουν τους διαρρήκτες.

«Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από τον Security της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια που λείπουν οι άνθρωποι» προσθέτει η ίδια.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τη Μιμή Ντενίση να έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, όπως και η καθαρίστρια που όπως όλα δείχνουν έφυγε τελευταία από τη βίλα πριν το χτύπημα. «Προφανώς την παρακολουθούσαν γιατί μόλις έφυγε για να πάει για ψώνια επέστρεψε και βρήκε την κατάσταση αυτήν», εξηγεί η ηθοποιός.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε μια καλά οργανωμένη σπείρα που έχει βάλει στο στόχαστρο εξοχικά της περιοχής, με τις διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα να είναι αλλεπάλληλες και τους κατοίκους στον Θεολόγο να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.