GOSSIP

Αγγελική Ηλιάδη: «Θέλω να δω την Καίτη Γκρέυ δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει»

Αγγελική Ηλιάδη: «Θέλω να δω την Καίτη Γκρέϋ δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει»
Η Αγγελική Ηλιάδη.
Glomex

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει πάει να την επισκεφθεί.

«Συγκινούμαι τώρα… Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή την κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της», είπε αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να τη δω, απλά ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι γιατί ορισμένες φορές, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, δε μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου ως άνθρωπος και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά, και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα. Εννοείται ότι θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες δε θυμάται. Η μαμά μου είχε υποσχεθεί στον μπαμπά μου ότι θα τη φροντίζει».

Πριν μερικές ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για τη γιαγιά της, αναφέροντας πως βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Στενός φίλος της Καίτης Γκρέυ δημοσίευσε μία φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν μερικές ημέρες είχε αναρτήσει μία ακόμη εικόνα της σπουδαίας ερμηνεύτριας, στην οποία απεικονίζεται και ο πνευματικός της και ξεκαθάρισε την κατάσταση στη λεζάντα: «Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπον, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε» έγραψε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νικολιζάς.

Σε συνέντευξή της πριν μερικές μέρες, η Αγγελική Ηλιάδη είχε σχολιάσει πάλι την κατάσταση της γιαγιάς της, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση».

Σχετικές ειδήσεις

Καίτη Γκρέυ: H εμφάνισή της μετά τις δηλώσεις της εγγονής της πως είναι σε προχωρημένη άνοια

Καίτη Γκρέυ: Οι ευχές της για το Πάσχα μέσα από το σπίτι της

Καίτη Γκρέυ: «Δεν με έχει πάρει κανείς ένα τηλέφωνο να δει αν ζω ή αν πέθανα»