GOSSIP

Νεφέλη Μεγκ για συνέντευξη με πρωθυπουργό: Μίλησε για στοχοποίησή της - «Κράξτε δεν υπάρχει θέμα»

Νεφέλη Μεγκ για συνέντευξη με πρωθυπουργό: Μίλησε για στοχοποίησή της - «Κράξτε δεν υπάρχει θέμα»

«Πήγε να γίνει και μια στοχοποίηση στην οικογένεια μου χωρίς λόγο» σημείωσε η YouTuber Νεφέλη Μεγκ για την συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η YouTuber Νεφέλη Μεγκ, μίλησε για την συνέντευξη που πήρε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open το πρωί της Πέμπτης (27/04).

«Στο pοdcast μου έλεγα πως θέλω να κάνω συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα γιατί σχολιάζω κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα. Το παρατήρησαν κάποια στιγμή και μετά από το γραφείο του πρωθυπουργού. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα ο Μπονάτσος, νόμιζα ότι όντως είναι μια φάρσα, φοβήθηκα λίγο γιατί όπως αποδείχθηκε όλο αυτό είχε έναν απόηχο» σημείωσε αρχικά η Νεφέλη Μεγκ.

«Για πολύ κόσμο αυτή η συνέντευξη σημαίνει ότι “του δίνεις βήμα”. Λες και είχε ανάγκη εμένα ο πρωθυπουργός. Μάλλον ήθελαν να βγάλω ένα ρόπαλο και να αρχίσω να τον χτυπάω τον άνθρωπο! Κάτι που βέβαια καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται γιατί, όταν κάνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς τον άλλον να τον φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί κατ’ αρχάς θα σηκωθεί και θα φύγει πολύ εύλογα» σημείωσε στην συνέχεια.

«Εγώ το περίμενα αλλά όχι τόσο. Νιώθω ότι έγινε τεράστια στοχοποίηση σε μένα, κράξτε δεν υπάρχει θέμα, αλλά πήγε να γίνει και μια στοχοποίηση στην οικογένεια μου χωρίς λόγο. Γιατί είχαν βγει κάτι βίντεο που έλεγε ότι “η Νεφέλη έκανε αυτά που έκανε γιατί είναι κόρη του τάδε” που έκαναν τον αδελφό μου… πατέρα μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Νεφέλη Μεγκ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: «Η ιστορία δεν παραχαράσσεται βάφοντας κόκκινες τις γαλάζιες περιοχές»

Εκλογές 2023: Στις 10:30 της Παρασκευής ανακοινώνει ο Μητσοτάκης τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της ΝΔ

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από Ξάνθη: Η κυβέρνηση στηρίζει την καινοτομία και την εξωστρέφεια