MEDIA

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο super star του φετινού Survivor All Star

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο super star του φετινού Survivor All Star

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου 

Από την πρώτη ημέρα έως σήμερα, έχει σχολιαστεί όσο λίγοι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Από τη μία η σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το παιχνίδι «μύθος ή αλήθεια» περί χωρισμού, από την άλλη οι πεσμένες επιδόσεις στον στίβο μάχης και η επιμονή των συμπαικτών του να μην τον ψηφίζουν αλλά και τα φημολογούμενα ειδύλλια στον Άγιο Δομίνικο.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, το όνομά του «παίζει» παντού και σίγουρα αυτό του δίνει bonus στο να φτάσει πιο κοντά στον τελικό και στο μεγάλο έπαθλο. Ο Κωνσταντίνος, αστειευόμενος συχνά, αποκαλεί τον εαυτό του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα άτομο που από το 2017 που πρωτοσυστήθηκε δεν σταμάτησε να τραβά τη δημοσιότητα.

Η συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ συνοδεύτηκε από τη σχέση του με την συμπαίκτριά του Ευρυδίκη και ένα απείρου κάλλους κυνηγητό μέχρι να παραδεχτούν ότι είναι μαζί. Παράλληλα, ξεκίνησε και η πορεία του στην TV με συμμετοχές σε εκπομπές και πάνελ.

Τη σεζόν 2017-2018 συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή «Εδώ», που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ ακολούθησε η εκπομπή «Εδώ Survivor» που αργότερα μετονομάστηκε σε «Survivor Panorama» από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2018 με κεντρική παρουσιάστρια και πάλι την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι το 2021 ήταν στο πάνελ της Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open TV, «Έλα Χαμογέλα» που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Την τελευταία χρονιά, πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο «Asia Express» όπου αναδείχτηκε και νικητής για να συνεχίσει τις περιπέτειές του στον Άγιο Δομίνικο και στο all star κύκλο του «Survivor».

Παράλληλα με όλα αυτά, κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό account στο Instagram και να μετατραπεί σε ένα brand name που μετρά περισσότερους από 430.000 followers.

Η «μπερδεμένη» κατάσταση στα ερωτικά του και οι σχέσεις που του χρέωναν

«Είμαστε complicated, θα πω τα ίδια με εκείνον», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα βάζοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά και στο πολυσυζητημένο τους ειδύλλιο. Κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ότι έχουν χωρίσει, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις και αναρτήσεις πριν το παιχνίδι «σβήστηκαν» σαν κουκίδα στο χάρτη ενώ δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους μπροστά.

Πριν, μάλιστα, ο Βασάλος ταξιδέψει για το «Asia Express», το γύρο του διαδικτύου έκανε μία φωτογραφία του με την πρώην παίκτρια του «GNTM» Όλγα Ντάλλα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor all Star: Ο Βασάλος απαντά για όσα ακούγονται για αυτόν και την Σταυρούλα - «Είναι λυπηρό»

Survivor All Star - Σταυρούλα για Βασάλο: «Τον Φοβούνται - Λένε ότι είναι διάσημος»

Survivor All Star – Καυγάς Τάκη - Βασάλου: «Αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα» - «Είναι τραγικός»