GOSSIP

Ελευθερία Ελευθερίου: Το bullying στην Eurovision λόγω μνημονίου και η μάχη με τη νευρική ανορεξία

Ελευθερία Ελευθερίου: Το bullying στην Eurovision λόγω μνημονίου και η μάχη με τη νευρική ανορεξία
GLOMEX

Η Ελευθερία Ελευθερίου δηλώνει ότι δέχθηκε bullying στη Eurovision το 2012 ενώ αποκαλύπτει ότι έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision to 2012 αλλά και την έντονη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

«Ενώ ήμουν πάρα πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στην θέση να εκπροσωπώ την Ελλάδα σαν Κύπρια, γιατί ήμουν ένα κορίτσι που ήρθα από την Κύπρο και βρέθηκα να εκπροσωπώ την Ελλάδα. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, ήταν η χρονιά που είχε ψηφιστεί το μνημόνιο και ισχύει ότι είχαμε φάει πολύ μπούλινγκ, επειδή ήταν μια δύσκολη περίοδος για την χώρα μας», δήλωσε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Οι ερωτήσεις που δεχόμουν ήταν σχετικά με το τι κάνει η Ελλάδα στην Eurovision σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ήμουν 22 ετών και ήταν πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό για εμένα. Είχα τους συνεργάτες δίπλα μου αλλά ήμουν πάρα πολύ πιεσμένη, προσπαθούσα να δεχτώ την κριτική που δεχτήκαμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η μάχη με τη νευρική ανορεξία

Η Ελευθερία Ελευθερίου μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια με τα κιλά της λίγο μετά τη Eurovision.

«Ναι, πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχολογικός και λόγω της δουλειάς ότι θα πρέπει να είμαι πάντα fit. Είχα γίνει λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου στην τροφή και πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Πλέον, δεν μου έκανε αίσθηση το να φάω, δεν μου έκανε ευχαρίστηση καθόλου και είχα γίνει και πάρα πολύ αντικοινωνική. Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία του να μην τρως, πάντα απέφευγα να βγαίνω έξω με παρέες για να μην μπω στον πειρασμό να φάω και όλο αυτό με είχε απομονώσει πάρα πολύ», αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κράτησε ένα χρόνο. Μία μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί πλέον αντιλήφθηκα το κακό που κάνω εγώ στον εαυτό μου και ξεκίνησα να το δουλεύω πολύ με εμένα. Το ξεπέρασα. Πλέον δεν είμαι αυστηρή, θα φάω τα πάντα όλα. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά απολαμβάνω και τη ζωή μου. Το πέρασα σε μικρή ηλικία, στα 24, μετά την Eurovision, που είχαν αυξηθεί οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες», ανέφερε η τραγουδίστρια στο τέλος.