MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα θα χάσει παίκτη - Ποιοι «φλερτάρουν» με την αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα θα χάσει παίκτη - Ποιοι «φλερτάρουν» με την αποχώρηση

Το Survivor All Star επιστρέφει διαφορετική ώρα σήμερα και εμείς ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα βρεθεί στον τάκο και θα χάσει ακόμα έναν παίκτη

Το Survivor All Star επιστρέφει σήμερα Κυριακή 14/5 στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέο επεισόδιο αλλά με διαφορετική ώρα. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει στις 22:10 και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό έπαθλο για τη νικητήρια ομάδα και τον καλύτερο παίκτη.

Ένας παίκτης λοιπόν θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο αλλά και ταξίδι στη Πούντα Κάνα μαζί με κάποιους συμπαίκτες του. Νικητής του αυτοκινήτου είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ενώ αμέσως μετά τη νίκη του, αναχωρεί για την Punta Cana για να ξεφαντώσει μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφήνοντας πίσω τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ακολουθεί η πρώτη ασυλία την Δευτέρα (15/5), όπου θα παρακολουθήσουμε τη μπλε ομάδα να νικά μετά από καιρό και δύο αποχωρήσεις παικτών της. Έτσι στο συμβούλιο του νησιού οι κόκκινοι θα ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές θα είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Μετά το 1-0 οι Μαχητές την Τρίτη 16/5 κάνουν το 2-0 και έτσι πάνε πάλι ήσυχοι στο Συμβούλιο του Νησιού. Οι Διάσημοι αναγκάζονται να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες τους και την Τετάρτη θα γνωρίζουν ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Οι πιθανότητες για τη ψηφοφορία αποχώρησης της Τρίτης 16/5 συγκεντρώνονται στη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να μην κινδυνεύει να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του αυτή την εβδομάδα.

Άραγε ποιος παίκτης της κόκκινης ομάδας θα αποχωρήσει την Τετάρτη 17/5 από το Survivor All Star;