GOSSIP

Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν έπαιζα στο Βέρα στο Δεξί, μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο»

Μαριάννα Τουμασάτου

«Μου έχει προταθεί πρωινό Σαββατοκύριακου αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα πως δεν θα είμαι καλή», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου 

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την υποκριτική, την παρουσίαση, τον χειρισμό στα social media και για την σχέση της με τον χρόνο. Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος», αλλά και για άλλα σίριαλ.

«Το "Ποιος Παπαδόπουλος" ήταν μία υπέροχη στιγμή. Ξέρω ότι θα γίνει το "Τμήμα Ηθών", αλλά δεν έχω μιλήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για κάτι. Τα πράγματα όταν ολοκληρώνονται πρέπει να παραμένουν στην ολοκλήρωσή τους. Κάτι τόσο τρυφερό και τόσο συγκινητικό όως ήταν το "Η φωτογραφία της ζωής μου", θα το ξαναέκανα», ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις η Μαριάννα Τουμασάτου; «Μου έχει προταθεί πρωινό Σαββατοκύριακου αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα πως δεν θα είμαι καλή σε αυτό. Μου είχαν πει να πάω στο πρώτο Dancing with the Stars και είπα πως δεν μπορώ να χορέψω, θα γίνω ρεζίλι. Είμαι βόδι στις οικονομικές μου διαπραγματεύσεις, μεγάλο κορόιδο», αποκάλυψε.

«Την περίοδο που έκανα το «Βέρα στο Δεξί» μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο. Ήταν αγριευτικό, δεν αισθανόμουν ασφάλεια», συνέχισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ποια είναι η σχέση της με τα social media; «Οι φίλοι χρειάζονται δύο ζωές για να σου που τις μπούρδες που κάνω στα social media. Είμαι δυσλεκτική και γράφω λάθος τις λέξεις, γράφω άλλα ντ’ άλλα. Η κόρη μου δεν έχει social media, το Instagram είναι ανεξέλεγκτο», τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για το εάν την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου είπε: «υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου. Πολύ ευχαρίστως θα έκανα αισθητική επέμβαση αν έκρινα πως το χρειαζόμουν. Όλα τα media προσβάλλουν την αισθητική τελειότητα και μπαίνουμε όλοι σε μία πρίζα να γίνουμε κουκλάκια ζηλευτά».