GOSSIP

Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» - Δεν μιλάει για την κοπέλα του για να μην τη ματιάσουν

Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος» - Δεν μιλάει για την κοπέλα του για να μην τη ματιάσουν
GLOMEX

Ο Good Job Nicky αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος και μιλάει ανοιχτά για την οικογένειά του

Ο Good Job Nicky βρέθηκε στις πρόβες του MAD VMA 2023 και μίλησε για την οικογένειά του, αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του και τον αδερφό του ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.

Ο τραγουδιστής ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να μιλάει για την κοπέλα του, για να μην τη ματιάσουν.

«Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν με αγχώνει αλλά για το καλό της, δεν θέλω να υπάρχει. Μην μου την ματιάσουν. Δεν θέλω τίποτα. Κατάλαβες» ανέφερε ο Good Job Nicky.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον πατέρα του Γιάννη Πάριο όσο και με τον αδερφό του Χάρη Βαρθακούρη.

«Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Η αλήθεια είναι. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δύο ονόματα με την δική βαρύτητα και δεν θα ήθελα με τίποτα γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ διαφορετικό. Χαράζω τον δικό μου δρόμο», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί τη μητέρα του στην τηλεοπτική της επιστροφή απάντησε:

«Βεβαίως κι έχω δει την μαμά μου στην εκπομπή. Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι επέστρεψε από επιλογή κι επειδή είναι κάτι που της ταίριαζε και το αγαπά, είναι για εμένα αξιοθαύμαστο. Δεύτερον έτσι όπως την βλέπετε στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι. Είναι τόσο ανθρώπινος άνθρωπος. Χορεύει, σιδερώνει. Έχω σταματήσω να βήχω μπροστά της γιατί είναι γιατρός τώρα η τύπισσα με την εκπομπή. Είναι γιατρός», είπε χαρακτηριστικά ο Good Job Nicky.