GOSSIP

Rosalia: Ποζάρει γυμνή στην πολυθρόνα και τρελαίνει το Instagram

Rosalia
Instagram

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ροζαλία φαίνεται σε μία από αυτές να ποζάρει γυμνή σε μια πολυθρόνα, με τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα και να φωτογραφίζει τον εαυτό της και με τα χέρια να καλύπτει το στήθος της

Η Ροζαλία βρίσκεται στην Αθήνα και σε λίγες ώρες θα δώσει την πρώτη της συναυλία για το ελληνικό κοινό. Η 30χρονη Ροζαλία μία ημέρα πριν έκανε μια τολμηρή ανάρτηση στο Instagram της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Ροζαλία φαίνεται σε μία από αυτές να ποζάρει γυμνή σε μια πολυθρόνα, με τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα και να φωτογραφίζει τον εαυτό της και με τα χέρια να καλύπτει το στήθος της.

Η Ροζαλία φορά μόνο ένα λευκό εσώρουχο και ψηλά τακούνια.

Η επίσκεψη της Ροζαλία στον Παρθενώνα

Η Ισπανίδα πολυβραβευμένη σούπερ σταρ με τους εκατομμύρια φαν, ξεναγήθηκε στην πρωτεύουσα και μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της μερικά βίντεο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram που μετρά 25 εκατομμύρια ακολούθους, η Ροσαλία αποθεώνει τον Παρθενώνα. Φορώντας ένα κόκκινο κοντό φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η 30χρονη πολυβραβευμένη ποπ σταρ απολαμβάνει τα αξιοθέατα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρέα με μία άλλη γυναίκα.

Η Ροζαλία λέει στους διαδικτυακούς φίλους της πόσο της αρέσει ο Παρθενώνας.