GOSSIP

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Ναόμι Κάμπελ

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Ναόμι Κάμπελ

Ναόμι Κάμπελ: Το 53χρονο σούπερ μόντελ με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τα ευχάριστα με τους ακολούθους της γράφοντας «ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει μητέρα».

Το δεύτερό της παιδί, ένα αγοράκι καλωσόρισε η Ναόμι Κάμπελ, δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της το 2021.

Το 53χρονο σούπερ μόντελ με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τα ευχάριστα με τους ακολούθους της γράφοντας «ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Η Κάμπελ ποσταρε μία φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, στην οποία τον αγκαλιάζει, με την κόρη της να του κρατάει το χέρι.

Στη λεζάντα γράφει: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και περιτριγυρίζεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας χάρισες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες αγοράκι. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα ».

Η 53χρονη κατάφερε για ακόμα μία φορά να εκπλήξει τους πάντες, όπως άλλωστε έκανε και με την ανακοίνωση για τον ερχομό της κόρης της τον Μάιο του 2021, όταν άφησε άφωνους τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας τη γέννησή της λίγες μόλις εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης χωρίς φυσικά να έχει κοιλιά εγκυμοσύνης.

Η Ναόμι Κάμπελ σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue τον περασμένο Ιούλιο πόζαρε με την κόρη της, αποκαλύπτωντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της, ενώ επέμεινε «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου».

Παρόλαυτα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την γέννηση της κόρης της, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ λίγοι εκείνοι που γνώριζαν ότι σχεδίαζε να γίνει μητέρα.

Όπως εξήγησε: «Μπορώ να υπολογίζω από το ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα. Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη μέθοδο με την οποία καλωσόρισε την κόρη της, δεν έκανε κάποια αποκάλυψη, ωστόσο σε δηλώσεις της πριν από κάποια χρόνια είχε μιλήσει για το πως η επιστήμη της δίνει την ευκαιρία να κάνει οικογένεια «όποτε θέλει», ενδεχομένως αναφερόμενη στην χρήση παρένθετης μητέρας.

Τα ονόματα των παιδιών της δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ κανένας δεν γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας τους, εάν το σούπερ μόντελ δεν αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία της μητρότητας μόνη της.

Η τελευταία επιβεβαιωμένη σχέση της ήταν το 2018 με τον ράπερ Skepta ωστόσο τον επόμενο χρόνο είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για εκείνη και τον Liam Payne. Στο παρελθόν έχει βρεθεί σε σχέση με τους Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson και τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Vladislav Doronin.