GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πες ονόματα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά πες και τα ονόματα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια αναφορά που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για πρόταση από δικηγόρο. Η πρωινή παρέα του Happy Day σχολίασε τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο κανάλι του Fipster στο youtube…

«Σε μια τέτοια φάση κοινωνικής αφύπνισης με το metoo που όλοι προτρέψουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να αναδείξουμε τέτοιες καταγγελίες, ένας άνθρωπος που έχει πρόσβαση στα media να κάνει κάτι τέτοιο. Σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά πες και τα ονόματα να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα έστω και με πρόφαση χιούμορ αν είσαι μάγκας, πες ονόματα», είπε η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα: «Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.