GOSSIP

Γωγώ Τσαμπά για τον εθισμό της στο αλκοόλ: «Με ταρακούνησε το ατύχημα που είχα»

Γωγώ Τσαμπά για τον εθισμό της στο αλκοόλ: «Με ταρακούνησε το ατύχημα που είχα»

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για την περιπέτεια της με το αλκοόλ

Η Γωγώ Τσαμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι και την αντίδραση του πατέρα της, μόλις το άκουσε.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμη, στην περίοδο που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε.

Για τη στιγμή που ανακοίνωσε στους δικούς της ανθρώπους ότι θα γίνει τραγουδίστρια, είπε: «Πήγα στο σπίτι και είπα “εγώ θα κάνω αυτή την δουλειά”. Ο πατέρας μου μόνο με κοίταξε και μου είπε “αν έχεις όρεξη, γερό στομάχι καν’ τo”», είπε στην κάμερα του Mega.

«Για τον εθισμό με το αλκοόλ με βοήθησε το μέσα μου να τον ξεπεράσω. Με ταρακούνησε το ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο, είπα στον εαυτό μου πρέπει να το κόψεις. Από ζήλια μια φορά είπα “φεύγω μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο”. Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, της το είπα όμως. Ο σύντροφός μου πολλά δεν αντέχει σε εμένα, κυρίως όμως τη μουρμούρα μου» δήλωσε στην πορεία.

«Τώρα τελευταία κάθισε στο πάλκο φίλος και έκανε push ups την ώρα που τραγουδούσα. Σε ένα πανηγύρι όπως χόρευε κάποιος, του έφυγε το παπούτσι και το πρόλαβα στο τσακ μην με χτυπήσει. Συμβαίνει ακόμα να πίνουν ποτό από το παπούτσι μου, την πρώτη φορά ντράπηκα» είπε στη συνέχεια, για τα απρόοπτα που συμβαίνουν στις εμφανίσεις της.

«Η πρώτη μου μεγάλη σχέση ήταν με θαυμαστή μου. Μπορώ πλέον να ξεχωρίσω ποιος θέλει την Γωγώ Τσαμπά και ποιος τη Γεωργία. Για έναν έρωτα έφυγα και πήγα 700 χιλιόμετρα να τον δω και να ξανά γυρίσω να πάω στην δουλειά» είπε τέλος η Γωγώ Τσαμπά.