GOSSIP

Άννα Βίσση: Αντιδράσεις στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της - Τι απάντησε η τραγουδίστρια

Άννα Βίσση: Αντιδράσεις στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της - Τι απάντησε η τραγουδίστρια

Πλήθος σχολίων στο Twitter με αφορμή την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσσης

Αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter αποτέλεσε η αναβολή της συναυλίας που θα έδινε η Άννα Βίσση το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Πρόκειται για τη συναυλία στο Θέατρο Γης- στο πλαίσιο των εμφανίσεων που κάνει η τραγουδίστρια για τη συμπλήρωση 50 χρόνων στο τραγούδι- η οποία όμως τελικά δεν θα πραγματοποιήθηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος όπως ανακοινώθηκε.

Μάλιστα κάποιοι χρήστες τα «έβαλαν» με τη διάσημη τραγουδίστρια καθώς όπως σχολίαζαν ήρθαν από μακρίά, ακόμ και από το εξωτερικό για να την παρακολουθήσουν. Ωστόσο πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Άννα Βίσση.

Ύστερα ήρθε και η απάντηση της τραγουδίστριας:

«Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια», εξομολογήθηκε σε story που ανέβασε στο Instagram.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία».

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία», κατέληξε.