ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συναυλία της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη - Η ανακοίνωση της εταιρείας και της τραγουδίστριας

Αναβλήθηκε η συναυλία της Άννας Βίσση μαζί με τον Νίκο Καρβέλα στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη που ήταν να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 21:30.

Η τραγουδίστρια περίπου στις 18:30 αναδημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα την έκτακτη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η συναυλία της «50 χρόνια Άννα Βίσση» δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα λόγω τεχνικών λόγων.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής.

Λίγο μετά η Άννα Βίσση ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram εκφράζοντας την απογοήτευσή της.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.