GOSSIP

Σοφία Βεργκάρα: O λόγος του διαζυγίου της, έπειτα από 7 χρόνια γάμου

Σοφία Βεργκάρα: O λόγος του διαζυγίου της, έπειτα από 7 χρόνια γάμου

Το παρασκήνιο του διαζυγίου ανάμεσα σε Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο - Γιατί αναγκάστηκε να βάλει τέλος στο γάμο του το ζευγάρι

Τα φώτα της δημοσιότητας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το διαζύγιο ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο, έπειτα από 7 χρόνια γάμου.

Σε αποκαλύψεις για τον χωρισμό ανάμεσα στους δυο προχώρησε η Daily Mail, σημειώνοντας πως αιτία αποτέλεσε η απόκτηση παιδιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο 46χρονος ηθοποιός επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά και η επιθυμία αυτή γινόταν πιο έντονη για τον ίδιο καθώς πλησίαζε τα 50 του.

Ωστόσο, η σύζυγός του δεν συμμεριζόταν την ίδια ανάγκη καθώς έχει ήδη παιδί από προγενέστερο γάμο.

Σε μια συνέντευξή της από το 2016 η Βεργκάρα είχε πει ότι ο Τζο ήθελε παιδιά και εκείνη ήταν ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί «φυσικά». Έχει ήδη τον 31χρονο Monolo με τον πρώτο της σύζυγο, Joe Gonzalez.

Οι δηλώσεις της, συμπληρώνει το δημοσίευμα, δείχνουν ότι ήθελε και δεύτερο παιδί κάποια στιγμή στη ζωή της. Το 2016 είπε στο The Edit Magazine ότι η απόκτηση παιδιών με τον Τζο ήταν μία πιθανότητα. «Δεν θα με πείραζε άλλο παιδί», είπε.

Σημείωσε επίσης ότι αυτή και ο Τζο προσπαθούσαν να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν και ανέφερε ότι «η ιδέα να τα ξανακάνω όλα δεν με τρομάζει. Αλλά, ναι, δεν είναι ότι θα συμβεί φυσικά, έτσι δεν είναι;».

Επίσης αναφέρεται ότι η Σοφία Βεργκάρα μπορεί να ήθελε παιδιά πριν γνωρίσει τον Τζο, όταν ήταν με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Nick Loeb. Αυτός είναι ο λόγος που κατέψυξε τα έμβρυα από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης του 2013. Στη συνέχεια, οι δυο τους είχαν μια τεράστια δικαστική διαμάχη για την ιδιοκτησία των εμβρύων. Ένας δικαστής αποφάσισε υπέρ της τον Μάρτιο του 2021.

Ο Μανγκανιέλο υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τη Βεργκάρα αυτή την εβδομάδα επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δικηγόρος του Joe Laura Wasser κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου την Τετάρτη, με ημερομηνία χωρισμού στις 2 Ιουλίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έκανε γνωστό ότι διάλεξε διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του, με μια κοινή ανακοίνωση: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».