ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Βεργκάρα: Χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου - Ο λόγος για το οριστικό τέλος

Η Σοφία Βεργκάρα
Η Σοφία Βεργκάρα
ΑΡ

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μαγκανιέλο χώρισαν μετά από επτά χρόνια γάμου, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται.

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μαγκανιέλο χώρισαν μετά από επτά χρόνια γάμου - με πηγές να λένε αποκλειστικά στην DailyMail.com ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει αφού «άρχισαν να εμφανίζονται οι αληθινές εκδοχές του εαυτού τους».

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας» ανέφεραν σε κοινό ανακοινωθέν η 51χρονη Βεργκάρα και ο 46χρονος Μαγκανιέλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φλόριντα το 2015 και δεν απέκτησε παιδιά. Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν ότι είχαν απομακρυνθεί λόγω της διαφορετικής κοσμοθεωρίας τους που τους έφερε κοντά στην αρχή. «Ο Τζο είναι μεγάλο παιδί, του αρέσει να παίζει Dungeons & Dragons, του αρέσει η πάλη, ασχολείται αποκλειστικά με βιντεοπαιχνίδια, ταινίες με υπερήρωες, κόμικς, πηγαίνει σε συναυλίες, μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαίρου. Κυνηγάει τη διασκέδαση.

Πάντα του αρέσει να είναι έξω και να περνάει καλά. Και μετά, όταν είναι ώρα να σοβαρευτεί και όταν έρθει η ώρα να πάει στη δουλειά, στρέφεται σε αυτό το κομμάτι του εαυτού του, αλλά είναι πάντα έτοιμος να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και να βγει έξω και απλώς να διασκεδάσει και να διασκεδάσει.

Αυτό ήταν αμέσως ένα «αξιοθέατο» για τη Σοφία που είναι εντελώς το αντίθετο, σίγουρα της αρέσει να περνάει καλά και να βγαίνει έξω, αλλά την απασχολούν περισσότερο τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα ταξίδια, τα πλούσια δείπνα, το να είναι διασημότητα και όλα αυτά» Ολα αυτά φαίνονταν όμορφα και διαφορετικά καθώς ερωτεύονταν, στη συνέχεια όμως άρχισαν να εμφανίζονται οι αληθινές εκδοχές του εαυτού τους και απλά άρχισαν να εκνευρίζουν ο ένας με τον άλλον, επιλέγοντας τη δουλειά από το να κάνουν παρέα.

«Στη συνέχεια, σιγά σιγά, σταμάτησαν να θέλουν να είναι μαζί και σταμάτησαν να κάνουν παρέα γιατί κάτι τόσο λίγο θα πυροδοτούσε συχνά μια στάση που τους ενοχλούσε, απλώς η στάση τους για τα πάντα ήταν εντελώς διαφορετική και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά εξαντλητικό για μια σχέση και έφτασαν στο σημείο να εκνευρίζουν ο ένας τον άλλο»

Η ανακοίνωση του χωρισμού που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από το Page Six έρχεται λίγες μέρες μετά τις ευχές του Μαγκανιέλο στη Βεργκάρα για τα γενέθλιά της που πολλοί τις χαρακτήρισαν«ψυχρές» με αποτέλεσμα πολλοί θαυμαστές να αναρωτηθούν για την κατάσταση της σχέσης τους. Ο ηθοποιός του Magic Mike έγραψε απλά: «Χαρούμενα γενέθλια Σοφία!», προκαλώντας ερωτήματα στα 2,7 εκατομμύρια των θαυμαστών του.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν έχει σχολιάσει την ανάρτηση. Η Entertainment Tonight υποστήριξε ότι το διαζύγιο έχει έρθει εδώ και καιρό. «Περνούσαν χρόνο χωριστά και επικεντρώνονταν στον εαυτό τους, την καριέρα τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», ισχυρίστηκαν πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το ποιος θα πάρει την επιμέλεια του αγαπημένου τους σκύλου Bubbles. Και οι δύο μοιράστηκαν αφιερώματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον σκύλο στις 10 Ιουλίου όταν έκλεισε τα 10.

Τον Δεκέμβριο του 2014, μόλις έξι μήνες από τότε που άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά, ο Τζο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Χαβάη την παραμονή των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή περίπου 400 ατόμων στο θέρετρο The Breakers στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, τον Νοέμβριο του 2015.