GOSSIP

Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι περνά το πρώτο του καλοκαίρι μετά τον χωρισμό του

Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι περνά το πρώτο του καλοκαίρι μετά τον χωρισμό του

O Γιώργος Μαυρίδης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

O Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είχαν περάσει το περσινό τους καλοκαίρι στην Ασία όπου είχαν ταξιδέψει για χάρη του Asia Express. Η επιστροφή τους στην Ελλάδα έγινε στα τέλη Ιουνίου 2022 και εκ τότε οι δυο τους πέρασαν ένα ήσυχο καλοκαίρι ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύουν φωτογραφίες.

Λίγους μήνες μετά, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2023, η είδηση πως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα μόλις μήνες γάμου έσκασε σαν «βόμβα» καθώς όλοι θεωρούσαν πως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

O λόγος του χωρισμού τους δεν έγινε γνωστός, ενώ και οι δυο προσπάθησαν να κρατήσουν μια πολύ διακριτική στάση απέναντι στο θέμα. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ερωτηθεί γι’ αυτό, είχε πει πως πρόκειται για μια κοινή τους απόφαση τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος να «ανοίξει» περισσότερο το θέμα αυτό καθώς υπάρχει και ένα παιδί από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

«Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο» δήλωσε από τη δική της πλευρά τον περασμένο Μάϊο η Κρίστη Καθάργια.

Όλο αυτό το διάστημα του χωρισμού τους, ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, να ταξιδεύει και να μαζεύει εμπειρίες από διάφορα μέρη του κόσμου. Μέσα σε όλα, η σχέση του με τον Σάκη Τανομανίδη έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως ενώ έχει και τη δική του εκπομπή στο Youtube.

Το φετινό καλοκαίρι, μπορεί να είναι διαφορετικό για τον Γιώργο Μαυρίδη ωστόσο, είναι σίγουρα ανέμελο. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στην Χαλκιδική κάνοντας camping.