GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου: Είμαι ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί

Άντζελα Δημητρίου: Είμαι ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί

'Αντζελα Δημητρίου: Ευτυχισμένη μανούλα η Όλγα Κιουρτσάκη - Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία την περασμένη Τρίτη 1/8 έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η Άντζελα Δημητρίου έγινε ξανά γιαγιά και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

Λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, η ευτυχισμένη μητέρα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη της έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον σύζυγό της και την Άντζελα Δημητρίου.

Η κάμερα του OPEN, βρέθηκε στο ιδιωτικό μαιευτήριο, με την τραγουδίστρια να μη μπορεί να κρύψει την έντονη συγκίνησή της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» είπε με δάκρυα στα μάτια η Άντζελα Δημητρίου.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ευτυχία, αγάπη» είπε συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.